• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل این افزونه رو می تونید پیدا کنید

Saleh Ezati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان پشتیبان فارسی این مدیریت محتوا کمک خواستم نشد و اشاره به این موضوع کردن که باید کوئری ها ریست بشه که چک کردیم و همش ریست شده بود .
اما مشکل کجاست : به این سایت توجه کنید http://www.inter4.ir/
سمت چپ بالا یه ستون هست با نام "سلامت" این ستون وقتی در صفحه اول هستیم درست عمل میکنه ولی وقتی وارد مطالب میشید از کار میفته و چیزی نشون نمیده ، افزونه های مشابه از مرجع wordpress.org هم همینطوری اجرا میشن فایل post-single.php و هدر و فوتر و افزونه های دیگرو بخاطر تداخل از کار انداختم ولی همچنان عمل نمیکنه.

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
مشکل ممکنه از عدم رست کوئری باشه. مطمئن هستید این کار انجام شده؟ با چه کدی؟

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
فایل هایی که در صفحات داخلی لود میشوند مثل : single.php یا sidebar.php رو ارسال کنید تا بررسی کنم.

Saleh Ezati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ضمیمه شد - محتوای post-single.php و هدر و فوتر و سایدبارها رو قبلا برداشتم و تست کردم ولی باز تو صفحات داخلی افزونه کار نکرد.
پلاگین های تست شده مرجع wp:
super-recent-posts.0.1
extensive-recent-posts-widget.1.1.0
advanced-recent-posts-widget.1.1a
و...
برخی در صفحات داخلی فعال هستن ولی مواردی که نشون میدن، تاریخ ارسالشون با تاریخ ارسال پستی که در صفحه قرار داره یکی هست. (پستی که تو صفخه هست اگه تاریخش 25-11-92 باشه افزونه هم مطالبی رو نشون میده که در تاریخ 25-11-92 ارسال شده و اصلا کاری نداره که من براش تعریف کردم فقط مطالب آخر دسته فلانو نشون بده)
در حال حاضر این افزونه ها رو غیرفعال کردم. تا بقهمم مشکل از کجاست.

فایل های ضمیمه

• 00000001.zip
    761 بایت · نمایش ها: 0
بالا