• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل این کدهای html چیه؟

agric

Registered User
لایک‌ها
1
یه صفحه html دارم که وقتی از طریق w3.org چک کردم یه سری ارور نشون داد از جمله ارورهای زیر:
توضیحشو خوندم ولی حقیقتش چیزی متوجه نشدم. می تونید به عنوان مثال مشکل چند مورد پایین رو بگین؟:

Line 41, Column 14: document type does not allow element "h1" here; missing one of "object", "applet", "map", "iframe", "button", "ins", "del" start-tag

<h1>آخرین اخبار</h1>

The mentioned element is not allowed to appear in the context in which you've placed it; the other mentioned elements are the only ones that are both allowed there and can contain the element mentioned. This might mean that you need a containing element, or possibly that you've forgotten to close a previous element.

One possible caus

یا مثلا:

Line 337, Column 36: ID "submit" already defined

<input id="submit" name="submit" type="submit" value=" …

An "id" is a unique identifier. Each time this attribute is used in a document it must have a different value. If you are using this attribute as a hook for style sheets it may be more appropriate to use classes (which group elements) than id (which are used to identify exactly one element).

یا:

Line 221, Column 30: ID "submit" first defined here

<input id="submit" name="submit" type="submit" value=" " titl…

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
یه صفحه html دارم که وقتی از طریق w3.org چک کردم یه سری ارور نشون داد از جمله ارورهای زیر:
توضیحشو خوندم ولی حقیقتش چیزی متوجه نشدم. می تونید به عنوان مثال مشکل چند مورد پایین رو بگین؟:

یا مثلا:

یا:

دوست عزیز ، برای گرفتن جواب های مناسب باید کد های html رو هم اینجا قرار بدین.

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
سلام ،
اولی میگه <h1></h1> ها رو نمی تونی انجا بزاری ، چون کدهات کامل نیست خلاصه می گم .
دومی میگه یه باز آیدی submit رو یه جایی استفاده کردی .
هر آیدی رو میشه 1 بار استفاده کرد ( تو هر صفحه از قالب )
سومی هم میگه آیدی submit اولین بار اینجا استفاده شده .

بالا