• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل باطری در SE

DarkShadow

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
یه اس ای دارم که تو یه ماه گذشته سه بار باطریشو عوض کردم هر دفعه اگه تا وقتی که باطری خالی نشده اونو شارژ کردم که هیچ ولی اگه حواسم نباشه و باطری کاملا خالی بشه دیگه با وصل کردن شارژر هیچ اتفاقی نمیفته و ال ای دی قرمزش (همون که زیر دگمه پاورش هست) یه سره روشن میمونه اگه کسی میدونه مشکل چیه ممنون میشم جواب بده

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
مدلش چیه؟
اولین بار باطریش کی و چجوری ایراد پیدا کرد؟
شارژرو چک کردی؟

DarkShadow

Registered User
لایک‌ها
1
همونطور كه گفتم يه ماهي هست كه اين مشكل رو پيدا كرده شارژر هم دو تا دارم يكي فابريكه و يكي ديگه هم از همين قلابي هاي بازاره كه عين فابريكه و به اسم فابريك ميفروشن اول باتري فابريكش مشكل پيدا كرد يعني زود خالي ميشد يه باطري ديگه خريدم و دفعه اول كه شارژش كردم خوب كار كرد ولي چند روز بعد از شارژ دوم كه باتري خالي شده بود اينطوري شد و ديگه بالا نيومد باتري دوم به شارژ دوم هم نرسيد و چند روز بعد از شارژ اول اينطوري شد اين بار دوباره باتري فابريك رو گذاشتم گفتم شايد اونا مشكل داشتن چند بار هم قبل از اين كه خالي بشه شارژش كردم ولي دفعه آخر كه حواسم نبود باتري كامل خالي شد و اينم رفت پهلوي اون دوتا

حالا نميدونم كسي در اين مورد اطلاعاتي داره يا نه اگه كسي ميدونه جريان چيه ممنون ميشم راهنمائي كنه

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
شما باطري رو با يه گوشي ديگه مدت زيادي (مثلاً شب تا صبح) توي شارژ بگذاريد. اگه شارژ شد كه مشكل از گوشي هست، اگه شارژ نشد مشكل از باطري هست. از اين دو حال هم خارج نيست.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
به احتمال خیلی زیاد مشکل از گوشی میباشد....شارژر رو هم یک چکی بکنید...هر چی هست مشکل از باتری نیست!!!

DarkShadow

Registered User
لایک‌ها
1
از دوستاني كه جواب دادن ممنونم
مشكل از باطري ها بود - دوتا باطري كه خريده بودم از اين باطري هاي فله اي بودن كه به اسم فابريك ميفرشن - اينبار يه باطري خريدم كه عين همونا بود ولي توي بسته بندي سبز بايه نوار طلائي روش
روي نوار طلائي به عربي نوشته بود ضمان ال.... بقيه ش ياد م نيست lol
الان هم داره خوب كار ميكنه
اگه كسي خواست بگه تا آدرس مغازه رو براش بنويسم

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
ببينم مكَه كَوشيتون كَارانتي نداره ؟ من قبلا باطري كا 610 مادرم مشكل داشت ، بردم نمايندكَي البته كاغذ كَارانتي هم نداشت ، طرف كَفت كه برو يه رسيد الكي جور بكن ، تا به عنوان كاغذ كَارنتي قبولش بكنم ، ويه باطري نو درجه يك داد !

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

من هم مشكل مشابه شما رو پيدا كردم. اما باطري رو يه شب تا صبح گذاشتم توي شارژ، بعد هم درش آوردم و يه خورده تكونش دادم و تيغه هاش رو تميز كردم و گذاشتم توي گوشي و گوشي روشن شد.

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

من هم مشكل مشابه شما رو پيدا كردم. اما باطري رو يه شب تا صبح گذاشتم توي شارژ، بعد هم درش آوردم و يه خورده تكونش دادم و تيغه هاش رو تميز كردم و گذاشتم توي گوشي و گوشي روشن شد.

DarkShadow

Registered User
لایک‌ها
1
ببينم مكَه كَوشيتون كَارانتي نداره ؟ من قبلا باطري كا 610 مادرم مشكل داشت ، بردم نمايندكَي البته كاغذ كَارانتي هم نداشت ، طرف كَفت كه برو يه رسيد الكي جور بكن ، تا به عنوان كاغذ كَارنتي قبولش بكنم ، ويه باطري نو درجه يك داد !

خدا بیامرزه اون گارانتیهای قدیمو اگه بازم جایی دیدی سلام مارو هم برسون

بالا