• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل باطری W810

LuxeTech

Registered User
لایک‌ها
0
نمیدونم باتری گوشیم چه مرگشه؟ زود خالی میشه. روزی دو بار باید شارژش کنم. در حالت Standby هفت (7) درصد شارژ کم میکنه و چند ساعته باتری خالی میشه. باتری خرابه نه؟ گوشیمو 1 هفته نیست خریدم. چی کار کنم حالا؟ باتریش چنده؟ اصل و فرع داره؟ از کجا اصلشو بگیرم؟

گوشی:
W810i
نوع باتری:
BST-37

LuxeTech

Registered User
لایک‌ها
0
باطریمو با یه گوشی دیگه امتحان کردم و تو اون گوشی این مشکلو نداره. سالمه. اشکال از گوشیه. یعنی چه مشکلی داره؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

LuxeTech

Registered User
لایک‌ها
0

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
حق با شما است. آخه تو اون تاپیک جواب نگرفتم و مجبور شدم تکرار کنم. آخه این مشکل بد جوری اعصابمو به هم ریخته.
ببخشید.

خواهش میکنم...مشکل حل شد؟!!!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
خوب يه باتري ديگه بذار رو گوشيت ببين درست كار ميكنه يا نه.

LuxeTech

Registered User
لایک‌ها
0
خوب يه باتري ديگه بذار رو گوشيت ببين درست كار ميكنه يا نه.

بردم گارانتی، گفتن گوشی مشکل نداره و اشکال از باتریه. میدونستم اشتباه میکنن ولی رفتم باتری اصلشو خریدم 30 تومن و هنوز همون مشکل رو داره. دوباره دادم گارانتی تا تستش کنن. گفتن چند روز باید پیششون باشه. فکر میکنم میدونن گوشی ایراد داره ولی نمیخان قبول کنن و درستش کنن.

اگه درست نشه چی کار کنم؟ به این تعمیرکارای بیرون هم نمیشه اعتماد کرد. کجا بدم درستش کنن؟

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
چاره اي نداري. بدتر از ايني كه هست ديگه نميشه كه. اگه گارانتي قبول نكرد بايد ببري بيرون تعمير كنن. ولي گارانتي بايد قبول كنه چون مشخص شده كه اشكال از گوشي هست نه باتري.

LuxeTech

Registered User
لایک‌ها
0
با یه تعمیرکار صحبت کردم، گفت احتمالا از آی سی پی اف گوشی است. چی هست این پی اف؟ درست کردنش چقدر خرج داره؟
مرسی.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
دوستم W810i داره یاطریش خیلی قویه . هر وقت میبینم داره موزیک گوش میده. با این حال 3-4 روز به بار شارژ میکنه.:eek:
شما از یکی یه شارژ سون اریکسون قرض بگیر و شارژ کن اگه بازم مشکل پا برجا بود مشکل از باطریته;)
من یا شارژر نو کیا داشتم که به ظاهر یه ساعتع میزد : ّFully charged ولی سر یه مکالمه میزد LOW BATTERY. از شارژر بود چون شارژرهای دیگه کم کمک 5 ساعت طول میکشیدن;)

LuxeTech

Registered User
لایک‌ها
0
دوستم W810i داره یاطریش خیلی قویه . هر وقت میبینم داره موزیک گوش میده. با این حال 3-4 روز به بار شارژ میکنه.:eek:
شما از یکی یه شارژ سون اریکسون قرض بگیر و شارژ کن اگه بازم مشکل پا برجا بود مشکل از باطریته;)
من یا شارژر نو کیا داشتم که به ظاهر یه ساعتع میزد : ّFully charged ولی سر یه مکالمه میزد LOW BATTERY. از شارژر بود چون شارژرهای دیگه کم کمک 5 ساعت طول میکشیدن;)

نمیتونه از شارژر باشه، چون باطری گوشی خودمو که با شارژر خودم شارژ کرده بودم تو یه گوشی دیگه امتحان کردم و مشکلی نداشت. اشکال از گوشیه.

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
نمیتونه از شارژر باشه، چون باطری گوشی خودمو که با شارژر خودم شارژ کرده بودم تو یه گوشی دیگه امتحان کردم و مشکلی نداشت. اشکال از گوشیه.
ایراد احتمالا مربوط به آی سی شارژ میشه
متاسفانه تعمیرکار آشنا تو تهرون سراغ ندارم ولی پیش هر کی بردی بالا سرش وایسا تا برات تعمیر کنه
متاسفم که کمکی از دستم بر نمیاد

بالا