• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل بالارفتن دما در کارت گرافیک asus gtx 1660ti dual oc

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
سلام وقت بخیر
بنده این کارت رو دست دو تهیه کردم
در حالت بیکار بین ۳۶ تا ۴۰ درجه هست
اما وفتی بازی سنگین مث رد دد ۲ انجام میدم دما بصورت سریع مثلا در حدود ۲ تا ۳ دقیقه به ۸۷ تا گاها ۹۰ درجه میرسه حتی سرعت فن هم روی ۱۰۰ درصد میذارم نمیتونه جلوی دماشو بگیره . این روزا با استفاده از افتر برنر دماشو روی ۸۰ درجه قفل کردم که بالاتر نره و اینو هم بگم زمانی که از بازی خارج میشم سریع دما حدود ۱۰ تا ۱۵ درجه کم میشه چطور میتونم این دما رو کنترل کنم بنده بخاطر همین مسله درب کیس رو باز میذارم همیشه

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
خمیر حرارتی کارت رو در مرحله با خمیر با کیفیت عوض کنید اگه درست نشد ممکنه مشکلی داشته باشه.

behrooz3229

Registered User
لایک‌ها
1,270
چه خمیر پیشنهاد میدید

DIVINERIPPER

Registered User
لایک‌ها
202
سلام اگر این مدل هست که عکسشو فرستادم طبیعی هست الکی کارتتو باز نکن پلمپشو بزنی این مدل کارت ایسوس و تاف های 2 فنش مدل های 1660 و 1660 سوپر و 2060 و مدلی 1660 تی ای هیتسین بسیار بسیار ضعیفی دارن و دماشون تو فشار معمولا بین 80 الی 90 هست
1657692314645.png

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
هیتسینک رو شما نگا کن خندت میگیره اندازه یه فن اینتلیه
مشاهده پیوست 1298509
آره داداش زدی توی خال همین مدله 😁
چاره ای ندارم جز اینکه توی افتربرنر دماشو قفل کنم
یه بدی دیگه داره پروفایل فنشه
دما روی ۸۶ درجه فن ۵۶ درصد 😰
یه چیزی فهمیدم توجه کردم یکی از فن ها سیم گیر کرده بود کار نمیکرد روی دور صد فن بالای ۸۲ تا ۸۳ نمیاد ولی صدای فنش ناجور بالاس

DIVINERIPPER

Registered User
لایک‌ها
202
😂
داداش اخه هیتسینکی نداره که فن جواب بده استفاده کن اگر گارانتی داره اگرم گارانتی نداره بفروش الان 1660 سوپر ایسوس دوال سری اوو اکبندش شده 9500 اونو بخر خواستی 2060 کارکرده هم دارم بهت میدم 9 تومن با گارانتی ایسوس دوال مینی هست دما حدود 75

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
😂
داداش اخه هیتسینکی نداره که فن جواب بده استفاده کن اگر گارانتی داره اگرم گارانتی نداره بفروش الان 1660 سوپر ایسوس دوال سری اوو اکبندش شده 9500 اونو بخر خواستی 2060 کارکرده هم دارم بهت میدم 9 تومن با گارانتی ایسوس دوال مینی هست دما حدود 75
خیلی دوست داشتم عوض کنم فلن نقدینگی نیست گارانتی نداره

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
روی کیس خودتون مگر فن ندارید که هوای کیس رو بیرون بده؟ اصلا لازم نیست درب باز کنید تا دما پایین بیاد
نه داداش کلن کیس معمولیه
ولی زیاد تفاوتی ایجاد نمیکنه
چون نور پردازی دارم توی کیس برای همینم شده درشو باز میذارم
دماش هم طبق گفته دوستمون معمولیه چون سیستم خنک کنندگی خوب نداره
از طریق افتر برنر محدودش کردم که بالاتر از ۷۵ نره روش خوبیه تفاوت فرم بیشتر از ۳ تا ۵ نیست اینم روشیه برای خودش البته فکر کنم کارت ورژن اورکلاکم هست فرکانس بیشتر از محدوده بوست می‌ره ۱۸۰۰ توی معمولشه اینجا تا ۱۹۸۰ هم میره

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
سلام وقت بخیر
اما وفتی بازی سنگین مث رد دد ۲ انجام میدم دما بصورت سریع مثلا در حدود ۲ تا ۳ دقیقه به ۸۷ تا گاها ۹۰ درجه میرسه حتی سرعت فن هم روی ۱۰۰ درصد میذارم نمیتونه جلوی دماشو بگیره . این روزا با استفاده از افتر برنر دماشو روی ۸۰ درجه قفل کردم که بالاتر نره و اینو هم بگم زمانی که از بازی خارج میشم سریع دما حدود ۱۰ تا ۱۵ درجه کم میشه چطور میتونم این دما رو کنترل کنم بنده بخاطر همین مسله درب کیس رو باز میذارم همیشه
این دما طبیعیه برای شرایط زیر فشار
جای هیچ نگرانی نیست.
ولی دفعه بعدی برای خرید کارت گرافیک های بالای سری 1000 حتما نمونه های 3 فنه رو بخرید.چون دما بالا بره عملکرد کارت گرافیک پایین میاد و هزینه تون یجورایی حیف میشه و از کل قدرت کارت استفاده نمیکنید.

redfield

Registered User
لایک‌ها
141
من تجربه شخصی خودم رو بگم، من کارت گرافیکی داشتم ار ایکس 570 تو حالت نرمال دماش رو 40 و خورده ای بودش و لی فقط میرفتم تو هر بازی به مرور دمای بازی تا 90 میرسید، خمیر جواب کار نبود.
کانکتور برق بودش با تعویض سیم کانتکتور 8 پین با یکی دیگه کاملا دما نرمال شدش، و حتی زیر فشار هم تا 72-73 هم نمیرفت.
اینم قطعا لحاظ کنید وقتی تا این حد دما در کمترین زمان میرسه دلایل میتونه خارج از مبحث کارت گرافیک هم باشه.

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
روی کیس خودتون مگر فن ندارید که هوای کیس رو بیرون بده؟ اصلا لازم نیست درب باز کنید تا دما پایین بیاد
من کیسم فن داره. بالای کیس هم توریه.
ولی خب بازم جهنم میشه باید در کیس رو باز بذارم
دمای گرافیک من از 60 بیشتر نمیشه در هر شرایطی

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
من کیسم فن داره. بالای کیس هم توریه.
ولی خب بازم جهنم میشه باید در کیس رو باز بذارم
دمای گرافیک من از 60 بیشتر نمیشه در هر شرایطی

فنی که هوای خنک تر بیرون رو میده داخل کیس منظورم نیست.

فنی که هوای گرم کیس رو بده بیرون هم دارید؟ گردش هوا در کیس شما باید برقرار باشه

s77zxmsb6uk71.jpg

برای شما حتما یک مشکلی هست، نیازی به باز گزاشتن درب کیس نیست

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
فنی که هوای خنک تر بیرون رو میده داخل کیس منظورم نیست.

فنی که هوای گرم کیس رو بده بیرون هم دارید؟ گردش هوا در کیس شما باید برقرار باشه

s77zxmsb6uk71.jpg

برای شما حتما یک مشکلی هست، نیازی به باز گزاشتن درب کیس نیست
من کلا دوتا فن فابریک داره کیسم
کیس شما ماشالا همش فن هست 😁

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام وقت بخیر

سلام

باز گذاشتن در کیس کمکی نمیکنه . این کارت یکی از بدترین سیستم های خنک کننده ممکن را دارد .
شما باید گردش هوا را در کیس خودتان اصلاح کنید . عکس از کیس خودتون بگذارید و چند جا برای نصب فن دارد .

بالا