• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با اجرای فایل های XViD

kaveh_hazhir

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
609
سلام.

من یه مشکل دارم از زمانی که کامپیوتر گرفتم تا حالا باهامه و هیچ وقت هم برطرفش نکردم. من تا به حال با هیچ نرم افزاری نتونستم فیلم های XViD رو اجرا و یا تبدیل کنم.
همشون ارور میدن که XViD Codec نصب نشده. من رفتم کدک رو دانلود کردم و نصب هم کردم. حتی علاوه بر اون K-Lite Mega Codec Pack 5.20 رو هم نصب کردم. باز هم همین ارور ها رو میداد.

کسی میتونه راهنمایی کنه؟ بعد این همه مدت میخوام شاخشو بشکنم... :blush:

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
KMPlayer رو امتحان کردید؟
احتمال داره مشکل از درایور کارت گرافیک یا کارت صدا باشه نسخه جدیدتر یا قدیمی تر ممکنه مشکل رو برطرف کنه

Behzad

کاربر فعال
لایک‌ها
912
سلام.

من یه مشکل دارم از زمانی که کامپیوتر گرفتم تا حالا باهامه و هیچ وقت هم برطرفش نکردم. من تا به حال با هیچ نرم افزاری نتونستم فیلم های XViD رو اجرا و یا تبدیل کنم.
همشون ارور میدن که XViD Codec نصب نشده. من رفتم کدک رو دانلود کردم و نصب هم کردم. حتی علاوه بر اون K-Lite Mega Codec Pack 5.20 رو هم نصب کردم. باز هم همین ارور ها رو میداد.

کسی میتونه راهنمایی کنه؟ بعد این همه مدت میخوام شاخشو بشکنم... :blush:

احتمال داره مشکل از درایور کارت گرافیک یا کارت صدا باشه نسخه جدیدتر یا قدیمی تر ممکنه مشکل رو برطرف کنه

همونطور که ایشون گفتند با Km Player هم امتحان کن ان شالله شاخش شکسته می شه:D

The KMPlayer's Forums

اگه جواب نداد مشکل یا از ویندوزت هست (منظورم ویندوز های دستکاری شده که مثلا ویندوز XP تم ویندوز سون رو دارند و ... معمولا با بعضی درایورها مشکل دارند!) و یا همونطور که ایشون گفتند کارت گرافیکت! کارت گرافیکت اگه آن بورد نیست با کارت گرافیک یکی از دوستانت تعویض کن و ببین درست می شه یا خیر! اگه درست نشد مشکل از جای دیگست که من به شخصه نمی دونم و نکته آخر من دو پک کامل Codec دارم Essential Codec Pack رو سرچ کن اگه پیدا نکردی برات آپلود می کنم:happy:

برای تبدیل هم من AVS Video Converter رو پیشنهاد می دم!:)

موفق باشی کاوه جان:happy:

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
@ kaveh_hazhir

کاوه جان میشه مشخصات فایل رو بزاری؟ از برنامه ی MediaInfo استفاده کن.فکر کنم توی پک K-Lite باشه اگه نبود از اینجا دانلود کن.حجمش زیاد نیست.حدودا 3مگ هستش:
پ.ن: اگه کدک Xvid باشه تا جاییکه من میدونم ویندوز 7 بدون هیچ برنامه ی اضافه ای میتونه پخش کنه.
Windows 7 now supports more types of media files, now including AAC in the audio department, and H.264, DivX and Xvid in video, with no third-party download needed

kaveh_hazhir

کاربر فعال
لایک‌ها
609

سلام، من 8 تا پلیر دارم تو سیستمم. هیچ کدومشون باز نمیکنه. همه شونم آپدیت هستن. درایور هم آپدیت شدست.
نمیدونم مشکل از کجاست...

همونطور که ایشون گفتند با Km Player هم امتحان کن ان شالله شاخش شکسته می شه:D

The KMPlayer's Forums

اگه جواب نداد مشکل یا از ویندوزت هست (منظورم ویندوز های دستکاری شده که مثلا ویندوز XP تم ویندوز سون رو دارند و ... معمولا با بعضی درایورها مشکل دارند!) و یا همونطور که ایشون گفتند کارت گرافیکت! کارت گرافیکت اگه آن بورد نیست با کارت گرافیک یکی از دوستانت تعویض کن و ببین درست می شه یا خیر! اگه درست نشد مشکل از جای دیگست که من به شخصه نمی دونم و نکته آخر من دو پک کامل Codec دارم Essential Codec Pack رو سرچ کن اگه پیدا نکردی برات آپلود می کنم:happy:

برای تبدیل هم من AVS Video Converter رو پیشنهاد می دم!:)

موفق باشی کاوه جان:happy:

سلام مجدد خدمت بیزاد عزیز :)

همونطور که گفتم KM دارم و علاوه بر اون 7 تا دیگه هم هستن که دیگه نام نمیبرم. همگی معروف و پر کاربردن.
تا یه هفته آینده احتمالا کیسم رو میبرم خونه یکی از رفیقام با همدیگه زور میزنیم ببینیم مشکل از کجاست... راجع به کدک هم همونطور که گفتم علاوه بر خود XVid Codec یه پک 21 مگی دیگه هم کدک دانلود کردم و نصب کردم. موقع نصبشون هم همه فرمت های ویدئویی رو گزینه XVid گذاشتم. بازم بی نتیجه بود.
راجع به ویدئو کانورتر هم آره درسته. همونطوره که میگی ای وی اس از بقیه بهتره. اونم نتونست تبدیل کنه. البته بازم علاوه بر اون 3 تا دیگه ویدئو کانورتر دارم و بازم همشون مون ارور رو میدن.

kaveh_hazhir

کاربر فعال
لایک‌ها
609
@ kaveh_hazhir

کاوه جان میشه مشخصات فایل رو بزاری؟ از برنامه ی MediaInfo استفاده کن.فکر کنم توی پک K-Lite باشه اگه نبود از اینجا دانلود کن.حجمش زیاد نیست.حدودا 3مگ هستش:

پ.ن: اگه کدک Xvid باشه تا جاییکه من میدونم ویندوز 7 بدون هیچ برنامه ی اضافه ای میتونه پخش کنه.
Windows 7 now supports more types of media files, now including AAC in the audio department, and H.264, DivX and Xvid in video, with no third-party download needed

جالبه! کلیک راست میکنم گزینه مدیا اینفو نیست!! یه فیلم 700 مگی wmv هستش که تو دو شب از تورنت گرفتم و سیدر و لیچر بالایی هم داشت. گمون نمیکنم مشکل از فیلم بوده باشه.
به هر حال گویا ویندوز من این مشکل رو داره. برنامه ای رو که گقتین هم دانلود و نصب کردم. ممنون ولی تاثیری نداشت.:)

بازم ممنونم از دوستان عزیز.

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
جالبه! کلیک راست میکنم گزینه مدیا اینفو نیست!! یه فیلم 700 مگی wmv هستش که تو دو شب از تورنت گرفتم و سیدر و لیچر بالایی هم داشت. گمون نمیکنم مشکل از فیلم بوده باشه.
به هر حال گویا ویندوز من این مشکل رو داره. برنامه ای رو که گقتین هم دانلود و نصب کردم. ممنون ولی تاثیری نداشت.:)

بازم ممنونم از دوستان عزیز.

آقا موضوع حساس شد.من باید بفهمم مشخصات این فایل چیه :D
شما MediaInfo رو نصب کردی؟ اگه آره،خووب برنامه رو اجرا کن و فایل رو بنداز توش و مشخصات Video/Audio رو بزار ببینیم کی به کیه :دی
اگر هم نمیخوای نصب کنی این رو دانلود کن.توی فولدر فایل RegisterEMI رو اجرا کن.یه گزینه به راست کلیک اضافه میشه به نام Easy MediaInfo
گزینه رو که انتخاب بکنی یه پنجره باز میشه و خلاصه ی!! مشخصات فایل رو بهت میده اگر هم مشروح اخبار رو میخوای رو Full Info توی همون پنجره کلیک کن.

پ.ن: فایل اصلی MediaInfo یا همون dll آخرین نسخه ی MediaInfo (ورژن 0.7.59) رو توی همین فولدر گذاشتم.خودم هم الان دارم از همین برنامه استفاده میکنم.

بالا