• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با اديتور استاندارد وي بي

sanbad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اين اديتور فارسي VB بازي درمياره: وقتي متني تايپ مي شه و مي خواهيم گزينه هاي اديتور را روي متن اعمال کنيم؛ عمل نمي کنه و صفحه به بالا پرش مي کنه. منظورم از گزينه هاي اديتور همين bold و لينک و فونت و ... اين چيزا هست.( اديتور در حالت استاندارد) البته اديتور غيره فارسي و فابريک VB هم با لينک مشکل داره.
اما وقتي اديتور در حالت: WYSIMYG است مشکلي نداريم علت چيست ؟ چطوري مشکل حل مي شه؟

sanbad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاخره پس از کلي ور رفتن و سرکار رفتن فهميدم اين عيب از کجاست!
اول فکر کردم نسخه نول vb مشکل داره ولي بعد که ديدم اين مشکلات اديتور را در حالت زبان انگليسي نداريم فهميدم که مشکل در فايل زبان فارسي است. من از نسخه ايران آی تي نيوز که ديزاين يونيت هم کپي آن است استفاده مي کردم . فکر کنم چون برخي از لغات که نبايد به فارسي ترجمه بشه باعث اين خطا شده يا عيب ديگري در فايل زبان بوده به هر حال اگر کسي مشکل من را داره بايد:

اول از کنترل پنل مديريت فايل زبان فارسي را حذف کند (وگرنه رونويسي شده و مشکل باقي مي ماند)

دوم فايل زبان تهرانشهر يا اهريمن سفيد يا يک فايل ديگه که مشکل نداره را ايمپرت کند تا مشکل حل شود.
:cool: :f34r: :lol:

سياست

Registered User
لایک‌ها
0

و از اين آسانتر
فعال كردن ويرايشگر و اديتور پيشرفته يا همان Wysiwyg است در قسمت ويرايش اختيارات كاربر
استفاده از اين ويرايشگر مشكلاتي را كه گفتيد ندارد و هم امكاناتش خيلي بيشتر از اديتور استاندارد است .

بالا