• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با اکانت رپید شیر

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه ی دوستان
جدیدا این رپید شیر داره حال منو میگیره ! من از اکانت .com استفاده میکنم . جدیدا وقتی میخوایم فایلی رو دانلود کنم دیگه resume نمیده . من با IDM دانلود میکنم . مینویسه که قابلیت توقف موقتی داره ولی وقتی چند لحظه نگهش دارم و بعد بخوام ادامش رو دانلود کنم میگه که فایل مورد نظر موجود نیست :blink: . یا بعضی مواقع وسطش میگه که به دلیل وجود محدودیت زمانی امکان دانلود فایل وجود نداره !:blink:

میخواستم از رپید شیر باز های حرفه ای بپرسم که من الان باید چی کار کنم ؟

گراسیاس !:happy:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام به همه ی دوستان
جدیدا این رپید شیر داره حال منو میگیره ! من از اکانت .com استفاده میکنم . جدیدا وقتی میخوایم فایلی رو دانلود کنم دیگه resume نمیده . من با IDM دانلود میکنم . مینویسه که قابلیت توقف موقتی داره ولی وقتی چند لحظه نگهش دارم و بعد بخوام ادامش رو دانلود کنم میگه که فایل مورد نظر موجود نیست :blink: . یا بعضی مواقع وسطش میگه که به دلیل وجود محدودیت زمانی امکان دانلود فایل وجود نداره !:blink:

میخواستم از رپید شیر باز های حرفه ای بپرسم که من الان باید چی کار کنم ؟

گراسیاس !:happy:

محدودیت 24 ساعتی و 3 گیگ در روز رو نقض میکنی..یه لینک پریمیوم حداکثر 24 ساعت اعتبار داره ( الان کمتر شده گویا) و روزی 3 گیگ هم بیشتر نمیتونی دانلود کنی..( اگه 20 گیگ ذخیره رو مصرف کرده باشی)

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
مذخرف تر از اون IDM چیزی وجود نداره....(Only FlashGet (Gozilla...Getright

وحید جان منظورت حداکثر فرصت دانلوده دیگه....!.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
مذخرف تر از اون IDM چیزی وجود نداره....(Only FlashGet (Gozilla...Getright

وحید جان منظورت حداکثر فرصت دانلوده دیگه....!.

ببين علي به IDE محبوب من گير نده هااااااا ميدوني كه گلاهمون ميره تو هم:lol:

بالا