• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با ایندکس گوگل

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
سلام
من حدود 50 تا صفحه ایندکس شده تو گوگل دارم که از طریق وبمستر تولز گوگل حذفشون کردم
دلیلش هم مناسب نبودن کلمات کلیدی بود
وبعد مجددا اقدام به معرفی سایتم به گوگل کردم وقتی دیدم هنوز اسم سایتم تو پنل وبمستر تولز گوگل جزو لیست سایتی هست که ایندکس نشه از اون لیست حذفش کردم
چند ساعت بعد مجددا گوگل همون صفحاتی رو که دفعه قبل ایندکس کرده بود رو نشون میده در حالی که چندین تا از پست ها رو از روی سایتم برداشته بودم

حالا کلا من باید چیکار کنم که ایندکس های قبلی از بین برن و مجددا صفحات سایتم ایندکس بشن؟

mehdikan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
گوگل هر کاری رو که خواستی فورا انجام نمیده این کار زمان بر هست شما اون صفحات رو حذف کن پس مدتی گوگل ه از نتایج حذفش میکنه

ولی اینکار چه فایده ای برای شما داره ؟

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
گوگل هر کاری رو که خواستی فورا انجام نمیده این کار زمان بر هست شما اون صفحات رو حذف کن پس مدتی گوگل ه از نتایج حذفش میکنه

ولی اینکار چه فایده ای برای شما داره ؟

یعنی میگید همون روشی که انجام دادم و حذف شد ادرس سایت رو بر ندارم و خودش بعد از مدتی درست میشه؟
سایت من نمایش عکس هست و هیچ کلمه ای نداره و بخاطر نبود کلمات کلیدی گوگل فوتر سایت رو ایندکس میکرده!
الان کلمات کلیدی اضافه کردم بهش و میخوام اون ایندکس ها حذف بشن و مجددا ایندکس بشه

nasanhohaabi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به مرور زمان گوگل درست میکنه همه چیو
فقط زمان میبره ;)

mehdikan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
یعنی میگید همون روشی که انجام دادم و حذف شد ادرس سایت رو بر ندارم و خودش بعد از مدتی درست میشه؟
سایت من نمایش عکس هست و هیچ کلمه ای نداره و بخاطر نبود کلمات کلیدی گوگل فوتر سایت رو ایندکس میکرده!
الان کلمات کلیدی اضافه کردم بهش و میخوام اون ایندکس ها حذف بشن و مجددا ایندکس بشه

چرا حذف میکنی همون رو ویرایش کن و کلمه کلیدی بزار براش گوگل دوباره ایندکس میکنه

حذف مطالب ایندکس شده از نظر سئو درست نیست

بالا