• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با باتری نو (T290)

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
سلام دوستان
3 روز قبل یه سونی اریکسون t290 از این mobilestan.com سفارش دادم.گوشی به دستم رسید و اومدم تستش کنم شارژ نداشت .آقا گذاشتمش تو شارژ 4 ساعت بعد درش آوردم بعد 5 دقیقه دوباره پیغام داد که شارژ تموم شد این دفعه 8 ساعت گذاشتم تو شارژ بمونه ولی بازم همون مشکل قبلی رو داشت.
علامت شارژ هم رو صفحه گوشی مییاد همه چی درست کار میکنه ولی نمیدونم چه مرگشه که بعد 4تا5 دقیقه باتری خالی میکنه.
به نظر شما چه مرگشه؟زن میخواد؟
ممنون

Danial-Dabiri

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از gaxter :
سلام دوستان
3 روز قبل یه سونی اریکسون t290 از این mobilestan.com سفارش دادم.گوشی به دستم رسید و اومدم تستش کنم شارژ نداشت .آقا گذاشتمش تو شارژ 4 ساعت بعد درش آوردم بعد 5 دقیقه دوباره پیغام داد که شارژ تموم شد این دفعه 8 ساعت گذاشتم تو شارژ بمونه ولی بازم همون مشکل قبلی رو داشت.
علامت شارژ هم رو صفحه گوشی مییاد همه چی درست کار میکنه ولی نمیدونم چه مرگشه که بعد 4تا5 دقیقه باتری خالی میکنه.
به نظر شما چه مرگشه؟زن میخواد؟
ممنون
باتری به مرور کم میشه یا ناخودآگاه خاموش میشه گوشی؟

احتمالا باتری مشکل داره، یا اصل نیست، یا کار کردست، یا ....

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من عنوان تاپیک رو اصلاح کردم. در انتخاب عنوان بیشتر حوصله به خرج بدید.

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
سلام آقا دانیال
بله مثلا 8 ساعت میزارم تو شارژ بعد که درش میارم بعد 3 یا 4 دقیقه خالی میشه گوشی هم پیغام میده که باتری شارژ نداره و خاموش میشه..در ضمن روی کلید های گوشی هم حروف چینی نوشته.از این mobilestan.comسفارش دادم.

بالا