• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با بخش نظرات

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
سلام دوستان

من یه مشکلی با بخش نظرات (دیدگاه) پیدا کردم

مشکل اینه که کاربر میاد برای یه پست نظر میده من هم تو پنل مدیریت وردپرس نظر رو تایید میکنم برای پست جالب اینجاست که نظر تایید شده برای اون پست نمایش داده نمیشه بلکه برای پست جدیدی که میزنم نمایش میده

نمیدونم مشکل از کجاست تو پنل وردپرس همه چیز رو درست نشون میده ولی داخل سایت به این شکلی که در بالا گفتم نشون میدم

ممنون میشم کمکم کنید

با تشکر

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
مشكل از كوئري ها بود كه حلش كردم مرتضي جان

sadeghspiderman

کاربر فعال نرم افزار موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
64
من هم یه مشکلی با بخش نظرات دارم
1- چطور میشه بخش نظرات رو برای یک پست خاص غیر فعال کرد که نمایش داده نشه؟ (اگر خاص نمیشه به صورت کلی چطور؟)

2- چطوری میشه تگ ها و تاریخ و دسته بندی رو تو Post ها زد که نمایش نده. (توی Page ها داره گزینه غیر فعال کردنش رو ولی post رو تنظیمش رو ندیدم)

ممنون

Last edited:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
1- چطور میشه بخش نظرات رو برای یک پست خاص غیر فعال کرد که نمایش داده نشه؟ (اگر خاص نمیشه به صورت کلی چطور؟)

2- چطوری میشه تگ ها و تاریخ و دسته بندی رو تو Post ها زد که نمایش نده. (توی Page ها داره گزینه غیر فعال کردنش رو ولی post رو تنظیمش رو ندیدم)

ممنون

زمانی که پست ارسال میکنید
یه قسمت هست گفت و گو ها , از اونجا میتونید تیک پذیرفتن دیدگاه رو بردارید
اگر قسمت گفتگوها رو نمی بینید از بالای صفحه قسمت تنظیمات باید تیک رو بزنید که نشون داده بشه

برای دومی هم میتونید از قالب بردارید , single.php رو باید ویرایش کنید

sadeghspiderman

کاربر فعال
لایک‌ها
64
زمانی که پست ارسال میکنید
یه قسمت هست گفت و گو ها , از اونجا میتونید تیک پذیرفتن دیدگاه رو بردارید
اگر قسمت گفتگوها رو نمی بینید از بالای صفحه قسمت تنظیمات باید تیک رو بزنید که نشون داده بشه

برای دومی هم میتونید از قالب بردارید , single.php رو باید ویرایش کنید

باز هم ممنون امروز همه کارامو راه انداختین

راستی از single.php بخش تگ رو حدف کنم برای جستجوگرها هم حذف میشه؟! چون فقط میخوام باشه تگهاش فقط نمایش داده نشه

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
راستی از single.php بخش تگ رو حدف کنم برای جستجوگرها هم حذف میشه؟! چون فقط میخوام باشه تگهاش فقط نمایش داده نشه

سلام صادق تبریک میگم کاربر فعال شدی :دی

تو سینگل بذار باشه،ولی تو ایندکس حذف کنی خوبه :دی ولی تو سینگل خوفه بذاری بمونه :دی

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756

ممنون

واسه مورد یک قسمت دوم از طریق تنظیمات وردپرس هم امکان پذیره

sadeghspiderman

کاربر فعال
لایک‌ها
64
سلام صادق تبریک میگم کاربر فعال شدی :دی

تو سینگل بذار باشه،ولی تو ایندکس حذف کنی خوبه :دی ولی تو سینگل خوفه بذاری بمونه :دی

مرسی جواد جان من هم ورودت به سایت رو تبریک میگم :دی

راستی از کدش تو اندکس هست ولی حذفش میکنم اثری نمیکنه ولی از تو سینگل حذف کردم رفت
این کدش :
کد:
 <p><small><?php echo get_the_date(); ?></small> <span class="break">&nbsp;</span> <?php the_tags('Tags: ', ', ', '<br />'); ?> <small></p>

1- حالا نمیشه جای حذف کاملش تغییری توش داد که فقط نشون داده نشه؟ چون نمیخوام تگ های صفحه ام از نظر جستجوگرها دیده نشه!

2- این تگ های اصلی صفحه اول سایت Meta Description تو وردپرس رو کجا باید زد! پیداش نکردم

Last edited:

sadeghspiderman

کاربر فعال
لایک‌ها
64
تگی چیزی نداریم که به این اضافه کرد که باشه ولی نشون داده نشه؟

بالا