• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با بلوتوث در xp-sp2

mohammad_bls

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بلوتوث سرویس پک 2 کلافم کرد
چه جوری باید نصبش کنم لطفا راهنمایی کنید
البته فایل ها رو از کامپیوتر به موبایل و بلعکس انتقال میده ولی دونه دونه
یعنی واسه هر فایلی باید گزینه ی recive a file رو انتخاب کنم بعدا
1فایل با موبایل به کامپیوتر بفرستم و بلعکس از موبایل فقط 1 دونه 1 دونه فایل میفرسته به کامپیوتر
راه حل چیه؟
در ضمن بلوتوث من با اونایی که جدیدا تو بازارا کمی فرق داره البته نه از نظر ظاهری ولی راه اندازش فرق میکنه
لطفا کمکم کنید...

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به خاطر اینه که از امکانات خود ویندوز استفاده می کنی. معمولاً همراه هر سخت افزار یه سی دی باهاشه که برنامه مخصوص به خودشه داره. اگه تو هم اون سی دی رو داری خوب ازش استفاده کن

mohammad_bls

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahmood-gt2 :
به خاطر اینه که از امکانات خود ویندوز استفاده می کنی. معمولاً همراه هر سخت افزار یه سی دی باهاشه که برنامه مخصوص به خودشه داره. اگه تو هم اون سی دی رو داری خوب ازش استفاده کن
یعنی چی؟!!

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببین..... مگه تو وقتی یه سیستم می خری یه سری سی دی تحت عناوین درایور و یوتیلیتی بهت نمی دن؟ منظورم این بود .

مثلاً لپ تاپ من وقتی درایور بلوتوثشو (که برنامه مربوط به کارخونه سازنده است) نصب می کنم، یه برنامه مخصوص باهاش نصب می شه. بعد از اون توی my computer یه درایو مانندی می آد به نام my Bluetooth places. اونجا می شه گروهی فایل ها رو کپی کرد.

حالا تو بگو طریقه نصب بلوتوثت چه جوری بود؟ درایور (بجز اونی که ویندوز تشخیص می ده) داشت یا نه؟

بالا