• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با بک گراند در فتوشاپ

bhf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
من یک مشکل در فتو شاپ پیدا کردم که حل سریعش برایم بسیار مهم است. آنهم این است که وقتی یک صفحة جدید باز میکنم بجای اینکه بک گراندم سپید باشد زرد است و تمامی عکسهائی که باز میکنم نیز پس زمینه زرد دارد و حتی در انتخاب رنگها نیز رنگ سفید وجود ندارد لطفا راهنمائیم بفرمائید .
با سپاس

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
وقتي مي خواهيد صفحه جديد باز كنيد اولا دقت كنيد آن دو مربع بزرگ كه در جعبه ابزار هستند و يكي روي ديگري هست ، آنكه در پايين است سفيد باشد . وقتي مي خواهيد صفحه جديد باز كنيد در پايين صفحه محاوره اي كه با زدن دكمه new باز مي شود سه گزينه به قول معروف راديويي وجود دارد كه فقط يكي از انها را مي توان انتخاب كرد . گزينه اول را انتخاب كنيد كه نوشته است white . به احتمال زياد براي شما روي گزينه دوم يعني background color قرار دارد .
ابزار پاك كن را برداريد و روي صفحه سفيد بكشيد . اگر رنگ جاهايي كه پاك كن را مي كشيد تغيير كرد و مثلا زرد شد يعني اينكه به حرف من گوش نكرديد و مربع پاييني در جعبه ابزار سفيد نيست بلكه زرد است . اينكه مي فرماييد در انتخاب رنگ ها رنگ سفيد وجود ندارد امكان ندارد . در كنار اين دو مربع بزرگ دو مربع خيلي كوچيك كه يكي سياه و يكي سفيد است قرار دارد . مي توانيد يك بار روي آنها كليك كنيد تا رنگ زمينه سفيد شود .

bhf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز طبق راهنمائی شما اقدام کردم ولی مشکل کماکان پابرجاست
اصلا" رنگ سفیدی در فتوشاپ وجود ندارد

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
روزبه جان کامل توضیح داد ولی فکر کنم مشکلت با تغیر تنظیمات view حل بشه

6cd19jc.jpg

احتمالا پلیت شما روی رنگ زرد تنظیم شده.

bhf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز راه حل شما را هم تست کردم نشد . مشکل من این است که اصلاگ در فتو شاپ رنگ سفید ندارم نه در کالر نه در پالت و نه در جای دیگری حتی در رنج رنگها چه بصورت انتخابی و چه بصورت کد سفید وجود ندارد ولی در ایمیج ریدی و سایر نرم افزارهای گرافیکی چنین مشکلی ندارم حتی وقتی بصورت اهرمی و یا کد رنگ سفید را معین میکنم باز هم زرد میباشد

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
تتنها چيزي كه به ذهنم مي رسد : برنامه تان را يك بار ديگر نصب كنيد .

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز راه حل شما را هم تست کردم نشد . مشکل من این است که اصلاگ در فتو شاپ رنگ سفید ندارم نه در کالر نه در پالت و نه در جای دیگری حتی در رنج رنگها چه بصورت انتخابی و چه بصورت کد سفید وجود ندارد ولی در ایمیج ریدی و سایر نرم افزارهای گرافیکی چنین مشکلی ندارم حتی وقتی بصورت اهرمی و یا کد رنگ سفید را معین میکنم باز هم زرد میباشد

مگه می شه رنگ سفید نداشت ؟؟:wacko:

یهو این طوری شده یا از اولی که نصب کردی این مشکل رو داشتی ؟؟

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مشکل از مانیتور نیست؟!!!
فکر کنم باید برنامه رو دوباره نصب کنی احتمالا ناقص نصب شده.....

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

منم دقیقا همچین مشکلی دارم!!! با دوباره نصب کردنش درست میشه یا نه!؟

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل رو پیدا کردم..!
ایراد از قسمت Color Management بود! Color profile خود مانیتور با فتوشاپ سازگار نبود یه پروفایل دیگه رو به عنوان پیش فرض انتخاب کنید درست میشه..

بالا