• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با تاچ Xperia Sola

Naruto_ir

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوستان
من یه xperia sola دارم وقتی به شارژ میزنمش بعد از چند دقیقه تاچش از رو هوا کار می کنه یعنی انگشت من رو هواست ولی انگار دارم لمسش میکنم و هرجا دستم رو میبرم انتخاب می کنه
یه مورد دیگه هم بعد از شارژ پیش میاد اینه که SHOW TOUCH اش انگار خود به خود روشن میشه و هرجا رو لمس می کنم نشون میده ولی تو ستینگ میرم SHOW TOUCH تیک نخورده

Naruto_ir

Registered User
لایک‌ها
22
نظری ؟ راهنمایی ای؟

IR4MT

Registered User
لایک‌ها
98
سلام

موردی که میفرمایید از فاصله تاچش کار میکنه : دوست من این فناوری لمس شناور هستش که تا الان تو دنیا فقط گوشی sola داره همچین چیزیو . وقتی دستتون کثیفه از فاصله حدود 2 سانتی متری هم میتونید تاچ کنید . این یه قابلیت جالبه .
اون نقطه نشون دهنده برای تاچ هم کاراییش برای همینه . چون این گوشی 4 نقطه لمس همزمان داره .

کلا خسته نباشی :D

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28
تاچ شناور فقط وقتی روی گوشی فعال میشه که شما گوشی رو با استفاده از همین روش از حالت قفل دربیاری. در حالت دیگه‌ای تاچ‌شناور فعال نیست.
ولی شما گفتید وقتی گوشی رو به شارژ می‌زنید خود به خود اینطوری میشه و این طبیعی نیست. تو تنظیمات گوشی یک گزینه داره به نام Glove mode غیرفعالش کن ببین درست میشه یا نه.

بالا