• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با تعویض ویندوز

asemani49

Registered User
لایک‌ها
56
سلام,این مشکل مربوط به کسی دیگر است که من برای اینکه زودتر به نتیجه برسد و اینکه اینجا با حرفه ایها سر و کار داریم,در این فروم مطرح کردم.این نقول اون کسی است که این مشکل را دارد.
نقل قول:
من روی سیستمم یه win enterprise دارم که حدود 3 ساله پاکش نکردم و حالا سیستمم خیلی کند شده و می خوام یه win ultimate بریزم اما با اینکه دی وی دی اون بوتیبله از طریق بوت که وارد می شم ویندوز یه سری فایل رو لود می کنه که باعث می شه یه صفحه آبی که مو قع لاگین شدن سیستم می آید رو صفحه پیدا بشه و هیچ کاری انجام نمی شه و از طریق ویندوز هم این خطا رو می ده لطفا اگه می تونید کمک کنید
27935575378678914385.png
ممنون میشم بگید: مشکل از کجاست و چه باید بکند؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام asemani49 عزيز
1.gif

. اگر دوستتان بتواند خودشان مستقيم بياييند اينجا و بدون واسطه پاسخگو باشند هم براي شما راحتتر مي‌شود و هم خودشان زودتر و بهتر به نتيجه مي‌رسند!

. نظر و سوالات من اين هست تا ديگر اساتيد چه بفرمايند!؟ لطفن به اين سوالات با دقت و كامل پاسخ دهند:

. گشتم و اين را يافتم: http://answers.microsoft.com/en-us/...ormation/ecbe6b1e-d141-48b5-a611-c57a56db077a

کد:
Virtual disk service must be enabled before upgrading if you receive this error.

1. Click Start, type SERVICES.MSC in the search box and press Enter(Or  Click Start, click Run, type SERVICES.MSC and then click OK)
2. Look for the Virtual Disk Service
3. Right click the Virtual Disk Service and choose "Properties"
4. Make sure the Startup Type is Automatic (if not change it to Automatic), then click the Start button.
5. Reboot and try the upgrade again.

. اگر راه فوق جواب نداد، يا همچنان دوست داشتند كه از محيط بوت، ويندوز را نصب كنند (به اين حالت مي‌گويند Clean Setup) سوالات زير را پاسخ دهند:

1) سيستمشان لپتاپ/Netbook يا دسكتاپ هست!؟

2) اگر سيستمشان لپتاپ/Netbook است، برند و مدل دقيق و كامل آن چيست؟ همچنين زير لپتاپ يك برچسب هست كه يكجاييش يك كد يا عدد Part Number يا Part #:‎ نوشته شده اگر آن را يافتند آن را هم بنويسند.

3) اگر سيستمشان دسكتاپ است، برند و مدل قطعات: مادربورد / هاردديسك / ميزان حافظه / پروسسور

4) DVD ويندوز 7 Ultimate خود را از بازار خريده‌اند يا از اينترنت دنلود نموده‌اند!؟ ويندوزشون 32 بيتي يا 64 بيتي هست؟
* اگر از اينترنت دنلود نموده‌اند آيا هنوز فايل image آن را دارند؟ اگر بلي كد SHA1 از Hash Code آن را بدهند.
* اگر از بازار خريده‌اند نام يا برچسبي دارد كه مشخص كند مال چه شركتي هست!؟ آيا همين DVD را روي سيستم ديگري هم تست نموده‌اند يا نه؟ نسخه ويندز 7 آن SP1 يا بدون آن هست؟ روي فايل setup.exe در ريشه DVD راست كليك كنيد و properties آن را گرفته و از تب details آن شماره نسخه آن را بنويسند.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/02/18
26.gif
103.gif

بالا