• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با دریافت فایل از طریق بلوتوث در تبلت Asus t100

b eddea

Registered User
لایک‌ها
110
سلام دوستان.تبلت تی 100 ایسوس خریدم و میتونم باهاش ارسال فایل(عکس و فیلم و...) انجام بدم اما نمیتونم دریافت کنم.یعنی کسی که برام میخواد فایل بفرسته ، اسم بلوتوث من رو پیدا میکنه اما موقعی که من رو انتخاب میکنه براش مینویسه ارسال نشد...البته یکبار تونستم بفرستم اما یادم نیست چیکار کردم! برای همین حدس میزنم تنظیماتی داشته باشه یا روشی داشته باشه که من وارد نیستم.لطفا کسانی که میدونن یا خودشون تبلت ایسوس دارن راهنماییم کنن ممنون میشم...

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
از اپلیکیشن Bluetooth File Transfer استفاده کنید.

b eddea

Registered User
لایک‌ها
110
از اپلیکیشن Bluetooth File Transfer استفاده کنید.

ممنون ولی داداش چرا مال خودش کار نمیکنه؟میتونم برای کسی بفرستم اما نمیتونم دریافت کنم!البته یکبار تونستم.اما کار خاصی انجام ندادم...فکر کنم شانسی شد...این اپلیکیشن روی ویندوز8.1 کار نمیکنه.

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
ممنون ولی داداش چرا مال خودش کار نمیکنه؟میتونم برای کسی بفرستم اما نمیتونم دریافت کنم!البته یکبار تونستم.اما کار خاصی انجام ندادم...فکر کنم شانسی شد...این اپلیکیشن روی ویندوز8.1 کار نمیکنه.

دو دستگاه رو با هم Pair کرده اید؟

b eddea

Registered User
لایک‌ها
110
دو دستگاه رو با هم Pair کرده اید؟
سلام داداش.ممنون که جواب دادی.آره زدم.من میتونم برای بقیه چیزی بفرستم اما بقیه به محض اینکه میخوان برای من چیزی بفرستن، براشون مینویسه ارسال انجام نشد...یعنی نمیتونم چیزی دریافت کنم...

behzad 00

Registered User
لایک‌ها
91
داداش کلا مدلهای نکسوس ایسوس و بقیه مدلهای دیگرش نمیشه فایل apk ارسال کرد.دلیلش هم امنیت و رعایت قانون کپی رایت هستش.شما فایل رو زیپ کن بعد بفرست

b eddea

Registered User
لایک‌ها
110
داداش کلا مدلهای نکسوس ایسوس و بقیه مدلهای دیگرش نمیشه فایل apk ارسال کرد.دلیلش هم امنیت و رعایت قانون کپی رایت هستش.شما فایل رو زیپ کن بعد بفرست
سلام داداش...ممنون از جوابتون...اما من عکس و فیلم برام میفرستادن نمیومد...تبلتم ویندوزی هستش... مشکلش حل شد چند روز پیش..ممنونم...

Amoo Mohsen

Registered User
لایک‌ها
30
مربوط به تنظیمات امنیتی میتونه باشه. بعضی وقتا هم دلیلش اینه که آدرس یکه به عنوان محل ذخیره فایل ها به تبلتتون دادین صحیح نیست

بالا