• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با دکمه ی ادامه مطلب در جوملا ۱.۵

sirpasha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

من یه قالب اختصاصی دارم که قبلا بدون هیچ مشکلی روی یه جوملای دیگه کار می کرد ! حالا که فقط قالب رو جابجا کردم رو یه جوملای دیگه دکمه ی ادامه مطلب رو بصورت یه فلش و حرف More... نشون میداد ! جالب تر اینه که فقط و فقط تو صفحه اصلی یا Front Page کار نمی کنه اما تو جاهای دیگه کار میکنه ! خلاصه مجبور شدم تو CSS قالب کلاس .readmore-link رو تعریف کنم که تو Front Page هم دکمه ادامه مطلب رو طوری که می خوام نشون بده ! حالا که ظاهرش درست شده متنش شده More... در صورتیکه زبان سایت فارسی هست و حتی کلمه ی More به ادامه... ترجمه شده تو فایل های زبان جوملا ! خفن ترین قسمت اینجاس که وقتی توی مطلبی که گذاشتم Alternative Read More Text رو میزنم بیشتر.... یا ادامه... اصن کار نمی کنه !

فکر می کنم مشکل یا از ورژن جوملاس یا این که داره از یه جا دیگه اینو می خونه ! هر دو جوملایی که کار کردم ۱.۵ بوده و این یکی فقط این مشکل رو داره ! هاستمم یکی بوده !! آدرس سایت : ipni.co

sirpasha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مشکل حل شد ! پلاگین های مربوط به JComments رو حذف کردم ! CSS ها رو هم از اونجا می خوند !!

بالا