• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با رزولوشن و کارت گرافیک لپتاپ

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
باسلام
دوستان من اخیرا یه لپتاپی خریدم که صفحش فول اچ دیه
دوتا کارت گرافیک داره
یکی انویدیا و یکی هم اینتل
حالا مشکلی که من دارم اینه که داخل تنظیمات رزولوشن لپتاپ که میرم٬نهایت رزولوشن رو میزنه HD!و در واقع Display رو با گرافیک intel میاره بالا
خواستم بدونم مشکل از صفحه لپتاپه یانه کارت گرافیک درست نصب نیس؟
بعد اینکه داخل nvidia control panel هم که میرم تنظیمات رزولوشن اصلا وجود نداره و فقط تنظیمات 3d هست و اصلا شبیه بقیه کنترل پنلهای انویدیا نیس
کسی میتونه کمکم کنه؟
ممنون

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
باسلام
دوستان من اخیرا یه لپتاپی خریدم که صفحش فول اچ دیه
دوتا کارت گرافیک داره
یکی انویدیا و یکی هم اینتل
حالا مشکلی که من دارم اینه که داخل تنظیمات رزولوشن لپتاپ که میرم٬نهایت رزولوشن رو میزنه HD!و در واقع Display رو با گرافیک intel میاره بالا
خواستم بدونم مشکل از صفحه لپتاپه یانه کارت گرافیک درست نصب نیس؟
بعد اینکه داخل nvidia control panel هم که میرم تنظیمات رزولوشن اصلا وجود نداره و فقط تنظیمات 3d هست و اصلا شبیه بقیه کنترل پنلهای انویدیا نیس
کسی میتونه کمکم کنه؟
ممنون
سلام عزيز. ايراد از درايوره. بايد آخرين نسخه درايور راه انداز كارت گرافيكتون رو دريافت و نصب كنيد.

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
سلام عزيز. ايراد از درايوره. بايد آخرين نسخه درايور راه انداز كارت گرافيكتون رو دريافت و نصب كنيد.
داداش درایور رو نصب کردم ولی داخل کنترل پنل انویدیا تنظیماتش وجود نداره و نمیشه رزولوشن رو تنظیم کرد

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
معمولا تنظیمات رزولیشن از طریق چیپ اینتل انجام میشه فقط برای گیم و 3d سوئیچ میشه به اینتل .تو بایوس لپتاپ گزینه swichable graphics داری ؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
عزيز اصلا كاري به گزينه nVidia نداشته باشيد. شما بايد سوئيچ كنيد روي كارت گرافيك اصليتون. در اصل بايدروي دسك تاپ رايت كليك و Screen Resolution رو انتخاب كنيد. در پنجره جديد كارت گرافيك اصلي رو انتخاب و رزولوشن مورد نظرتون رو تنظيم كنيد. اگر اينارو نداريد ايراد از درايوره.

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
عزيز اصلا كاري به گزينه nVidia نداشته باشيد. شما بايد سوئيچ كنيد روي كارت گرافيك اصليتون. در اصل بايدروي دسك تاپ رايت كليك و Screen Resolution رو انتخاب كنيد. در پنجره جديد كارت گرافيك اصلي رو انتخاب و رزولوشن مورد نظرتون رو تنظيم كنيد. اگر اينارو نداريد ايراد از درايوره.
داداش گزینه ای نداره که کارت رو انتخاب کنم
درایوراهم داداش مطمنم دیگه درست نصبن
یه لپ تاپ مشابه دقیقا باهمین لپتاپ من الان هست باهمون درایورا نصب کردم بازم نشد در حالی که اون الان فول اچ دیه
من میگم شاید خود صفحه اصلا فول اچ دی نیس!
اینو از لحاظ سخت افزاری از کجا مطمن شم؟

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
مدل لپتاپتون چیه .
hp envy 15 j013sg

الان داداش باهمین شرایط از لحاظ درایور یه لپتاپ مشابه لپ تاپ خودم برادوستم خریدم(البته نه دقیقا مشابه ولی خب ۹۰درصد مشابه) اون باهمین شرایط درایور اینا قشنگ میاره بالا رزولوشن رو ولی مال من نه براهمین احتمال میدم صفحش فول اچ دی نباشه

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
معمولا تنظیمات رزولیشن از طریق چیپ اینتل انجام میشه فقط برای گیم و 3d سوئیچ میشه به اینتل .تو بایوس لپتاپ گزینه swichable graphics داری ؟
ضمنا داخل بایوس همچین گزینه ای نبود

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
از سایت hp بایوس رو دریافت و اپدیت کنید . احتمال داره مشکل رو مرتفع کند .
داداش آپدیت بایوس مشکلی برا لپتاپ پیش نمیاره؟
چون من یجایی خوندم نوشته بود باعث کندی لپ تاپ اینا میشه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
داداش آپدیت بایوس مشکلی برا لپتاپ پیش نمیاره؟
چون من یجایی خوندم نوشته بود باعث کندی لپ تاپ اینا میشه
نه عزیز دل برادر . وقتی سازنده لپتاپ میگذاره تو سایتش یعنی مشکلی نیست . ویندوزتون هم نگفتید . شما درایور nvidia رو هم میتونید اپدیت کنید .
این 32 بیت
http://dl.softgozar.com/Files/Softw...n7-32bit-international-whql_Softgozar.com.exe
این 64
http://dl.softgozar.com/Files/Softw...n7-64bit-international-whql_Softgozar.com.exe

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
نه عزیز دل برادر . وقتی سازنده لپتاپ میگذاره تو سایتش یعنی مشکلی نیست . ویندوزتون هم نگفتید . شما درایور nvidia رو هم میتونید اپدیت کنید .
این 32 بیت
http://dl.softgozar.com/Files/Softw...n7-32bit-international-whql_Softgozar.com.exe
این 64
http://dl.softgozar.com/Files/Softw...n7-64bit-international-whql_Softgozar.com.exe
انویدیا رو از تو سایت خود اچ پی گرفتم داداش
win 8.1

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
انویدیا رو از تو سایت خود اچ پی گرفتم داداش
win 8.1
برای سایت hp قدیمی هست به تاریخش چک کنید . من تمام موارد رو بررسی میکنم بعد حرف میزنم .
قبل از نصب هر درایور جدیدی باید درایور قبلی کاملا پاک بشه . درایور را روی درایور نصب نکنید چون باعث مشکلات میشه .

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
برای سایت hp قدیمی هست به تاریخش چک کنید . من تمام موارد رو بررسی میکنم بعد حرف میزنم .
قبل از نصب هر درایور جدیدی باید درایور قبلی کاملا پاک بشه . درایور را روی درایور نصب نکنید چون باعث مشکلات میشه .
بروی چشم
جناب بعد این اپدیت بایوس سخته یانه؟
چون من تاحالا انجام ندادم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
شما درایور جدید رو بگیرید . اپدیت بایوس رو بگذارید برای مرحله بعد
درایور قبلی رو هم با برنامه زیر کاملا remove کنید .
http://www.guru3d.com/content-page/guru3d-driver-sweeper.html
جناب میشه لطف کنین درایور گرافیک اینتل لپ تاپمم یه لینک بروز ازش بدین؟اونم آپدیت کنم بلکه مشکل ازون باشه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بالا