• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با سایت بعد از قراردادن روی هاست

manij_mhm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان. من یه نسخه از جوملا رو توسط بسته نصبی روی لوکال نصب کردم و فروشگاه خودم رو طراحی کردم! اما وقتی همین بسته نصبی جوملا رو بر روی هاست کپی کردم سایت دجار مشکل شد. منوهای pop up از کار افتادن! حتی تصاویر مربوط به کامپوننت ویرچو به هم ریختن! کسی میتونه کمکم کنه که مشکل از کجاست؟ ممنون میشم.

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
سلام دوستان. من یه نسخه از جوملا رو توسط بسته نصبی روی لوکال نصب کردم و فروشگاه خودم رو طراحی کردم! اما وقتی همین بسته نصبی جوملا رو بر روی هاست کپی کردم سایت دجار مشکل شد. منوهای pop up از کار افتادن! حتی تصاویر مربوط به کامپوننت ویرچو به هم ریختن! کسی میتونه کمکم کنه که مشکل از کجاست؟ ممنون میشم.

آدرس سایت لطفا امکان داره تو آدرس دهی به استایل ها و جاوا اسکریپتت مشکل بوجود آمده باشه یا تداخل کدهای جاوا اسکریپت با کدهای کامپوننتاتون باشه به هر حال یه آدرس میذاشتی تا ببینیم

hostirani

Registered User
لایک‌ها
9
تنظيمات مربوط به پي اچ پي سرور رو چك كنيد php.ini رو چك كنيد يا در صورت نياز به صورت سفارشي در سايت قرار دهيد و پرميشن فايل هارو چك كنيد كه 755 باشد
پوشه tmp را در فايل كانفيگ جوملا تنظيم كنيد مشكلتان انشالله حل ميشه

همچنين مطمئن باشيد كه همه فايل ها درست انتقال داده شدند و بانك اطلاعاتي كامل ايمپورت شده باشد

بالا