• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با سیستم جدید

Milkar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه گی :)
من یه سیستم برای دوستم جمع کردم خیلی سیستم توپی شده.همه چیزو هم خودم بستم.اما چون خیلی وقت تو کامپیوتر نیستم از ماجراش پرتم. من برد ga-z87x-oc-force رو خریدم، یارو گفت باید درایوره بایوسشو آپدت کنم.:eek: من نمیدونم چطور باید این کارو انجام بدم.اگه میشه راهنمایی بکنید؟:(
اما دیروز بتل فیلد چهار روی الترا ، با فول اچ دی گذاشتیم سیستم مثل کره بود. خیلی حال کردم خودم.:D من رو پی سی خودم حتی نتونستم بتل فیلد رو نصب کنم :p گرافیکش هم اینه GIGABYTE GTX 780 OC دیروز کلی بازی نصب کردیم ، اساسین و کرایسیس کلی حال کردیم.من این بازی ها رو تا حالا با گرافیک بالا ندیده بودم :p خیلی خوب بود.فقط یکی بگه این بایوس رو حتما باید آپدیت کنم؟

Azizan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
دوست عزیز بسیار تبریک میگم بهتون ، امیدوارم دوستتون و شما نهایت لذت رو بببرید مخصوصا که تعطیلات نوروز هم نزدیک. کار سختی نیست، کافیه احتمالا نسخه بایوس برد شما الان f7 باید باشه، برای f8 کردنش http://download.gigabyte.asia/FileList/BIOS/mb_bios_ga-z87x-oc-force_f8.exe رو دانلود کنید. البته به این هشدار هم دقت فرمایید :
هشدار: به دلیل اینکه پاک کردن بایوس عمل زیسکی به شمار می رود، اگر مشکلی با ورژن کنونی بایوس خود ندارید، توصیه می شود بایوس را به هیچ عنوان پاک نکنید. برای پاک کردن بایوس در مواقع اضطراری، این کار را با دفت بسیاری انجام دهید. پاک کردن نادرست بایوس ممکن است باعث از کار افتادگی سیستم شود.BETA چیست ؟ نسخه بتا ورژنی است که هنوز کاملا قابل اطمینان نیست و تمامی امکانات محصول اصلی در آن موجود نیست. در این مرحله ما امکانات جدید را بررسی کرده و اطلاعات ورودی مشتریان را جمع آوری می کنیم تا بهترین تجربه ممکن را به شما انتقال دهیم.به روز رسانی CPU ID و کدهای میکرو در بایوس جدید به چه معناست. 1.برای پشتیبانی از سری جدید پردازنده ها یا 2. برای پشتیبانی از همان پردازنده به شیوه ی جدید. پشتیبانی از پردازنده مادربرد بستگی به بایوس و طراحی سخت افزاری دارد، اطلاعات تکمیلی پردازنده های پشتیبانی شده را از لیست پردازنده های پشتیبانی شده پیدا کنید.

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
دوست عزیز توی cd مادربرد یک نرم افزار هست برای آپدیت بایوس
شما اون نرم افزار رو نصب کن
بعد خود نرم افزار به روزترین بایوس رو دانلود میکنه و فلش میکنه
شما هم لازم نیست کاری بکنید

بالا