رمم 3 گیگ هست و اولین بار هست دارم نصبش میکنم که این پیغام رو میدهع سلام
اگه قبلا این برنامه نصب بوده و پاکش کردید و الان میخواید دوباره نصب کنید ، قبل از نصب ، تمامی کلیدهای Registry مربوط به این برنامه رو با برنامه های پاک کننده ی Registry پاک کنید.
برای نصب روی فایل اجرایی کلیک راست کرده و Run As Admin و بزنید. درایور کارت گرافیک باید آپدیت و رم سیستم حداقل باید 2 گیگ باشه.
برای نصب روی فایل اجرایی کلیک راست کرده و Run As Admin و بزنید. درایور کارت گرافیک و آپدیت کنید.رمم 3 گیگ هست و اولین بار هست دارم نصبش میکنم که این پیغام رو میده
معنی این پیغام چیه ؟
چجوری کارت گرافیکم رو آپدیت کنم ویندوزم ایکس پی سرویس پک 3 هستکارت گرافیک خود را اپدیت کرده
بلواستکس رو دوباره نصب کنید
اگر ارور مشاهده شد مشکل از فایل نصبی میباشد انرا از سایت معتبری دریافت کنید و نصب کنید
اره دوست عزیز چطور مگه؟داداش خدایی داری با ویندوز XP کار میکنی؟!!!
هیچی فقط ممنونم ازت!اره دوست عزیز چطور مگه؟
سخت افزارتون چیه؟هیچی فقط ممنونم ازت!
بابا ما الان ویندوز 10 نصب داریم به دنبال سیستم عال جدیدیم!
داداش ویندوز 10 سخت افزار بالا نمیخواد.حداقل 1 گیگ رم و گرافیک 512 و سی پی 2 هسته ای واسش کافیهسخت افزارتون چیه؟
یعنی نسخه روت نشده بهتره؟سلام
اول از همه شما ویندوزتو عوض کن چون الان چند ساله که ویندوز اکس پی دیگه اپدیت هم نمیشه یعنی خود مایکروسافت فک نمیکنه دیگه کسی نصبش کنه ! الان ویندوز 10 داره قدیمی میشه !
این نسخه از بلواستکس که شما داری نسخه روت شده ست . شما یه نسخه روت نشده رو دانلود کن و نصب کن !!!
تو این سایت نوشته میشه سیستم عامل اندروید رو کنار ویندوز نصب کرد به نظرتون میشه؟برا شما که کاربر عادی هستید بله بهتره . نسخه روت شده روی ویندوز هم کاربرد خاصی نداره !!!
در صورت امکان حتما از ویندوز 7 به بالا استفاده کنید !!!
چطوری بفهمم سیستمم چند بیتی هست؟طبق اموزش که باید بشه اما من انجام ندادم !!
بعد هم فقط روی ویندوز 32 بیتی میشه که الان اکثرا دارن از ویندوز 64 بیتی استفاده میکنن !!!!
چطوری بفهمم سیستمم چند بیتی هست؟