• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با فايل dbf

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

RAFIGHAN

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

اين فايل را با چه برنامه اي درست كرديد ؟ و با چه برنامه اي فارسي درون آن نوشتيد ؟
فكر كنم فايل مربوط به بيمه است ؟ درسته ؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سلام

اين فايل را با چه برنامه اي درست كرديد ؟ و با چه برنامه اي فارسي درون آن نوشتيد ؟
فكر كنم فايل مربوط به بيمه است ؟ درسته ؟

بله ، فايل واسه بيمه هست..ولی مشکل اينجاست که نمیدونيم با چه برنامه ای نوشته شده.

RAFIGHAN

Registered User
لایک‌ها
0
خوب مشخص شد . چون خودم با اين نوع فايل آشنايي داشتم و استفاده هم مي كردم ( البته حدود 10 سال پيش )
با 99 درصد احتمال اين فايل با نرم افزار FoxPro تهيه شده و ( البته اگر اشتباه نكنم ) با فارسي ساز vegaf فارسي سازي شده . از اين فارسي ساز براي فارسي نمودن محيط سيستم عامل داس ( DOS ) استفاده مي شد . البته براي فارسي سازي اين سيستم عامل از نرم افزارهاي فارسي ساز ديگري هم استفاده مي شد كه فراگيرترين آن ها همين نرم افزار vegaf بود .
با اين اوصاف فكر كنم بايد اين فايل را با FoxPro بخوانيد . من قبلاً مي توانستم روي ويندوز XP اين نرم افزار را اجرا كنم .
پيشنهاد مي كنم فايل تان را به يك نحوي به فايلي با فرمت هاي رايج تبديل ( convert ) كنيد . ( البته نمي دونم چطور چون همانطور كه گفتم خيلي وقته دنبال اين موارد نبودم )
باز هم اگر كمكي از من بر مي آيد بفرماييد . در خدمتم .

بالا