• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با فایرفاکس لطفا کمک کنید

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
درود
فایرفاکسم به هم ریخته و چند تا مشکل داره:
قسمت سرچش کار نمیکنه و حتی تنظیمات سرچ هم باز نمیکنه
منوی راست کلیک خیلی از گزینه هاش کار نمیکنه مثلا New Tab
منوی راست کلیک کلا عوض شده و یک سری چیزا بهش اضافه شده که نمیدونم چین که عکس گذاشتم

خودم به نظرم میاد سیستم ویروسی شده چون دیروز از این ویروسایی که یک مرتبه صفحات تبلیغاتی باز میکنه و سرچ و ... که با یک Malware Remover این مشکل حل شد ولی این چیزا که گفتم الان مونده
لطفا یکی کمک کنه دیگه واقعا کلافه شدم
راستی فایرفاکس هم به اخرین نسخه اپدیت کردم و تمام افزونه ها هم غیرفعال کردم ولی باز هم درست نشد

1.jpg

ali2040

Registered User
لایک‌ها
193
با درود.اگر این کارایی که میگم انجام بدی سیستمت درست میشه.اول فایرفاکس رو پاک کن.بعد نرم افزار advance uninstaller رو نصب کن بعدش هر نرم افزار مشکوک که میدونی رو کامل پاک کن .البته از نرم افزار perfect uninstaller هم میتونی استفاده کنی که از پایین نرم افزار گزینه windows installer رو تیکش رو بزن تا هرچی رو سیستم نصب هست بهت نشون بده.هر چی که میدونی مشکوک هست پاک کن.بعد فایلای سیستمی ویندوز رو فعال کنید و دوباره با آنتی ویروس سیستم رو دوباره اسکن کنید.بعدش هم دوباره فایر فاکس رو نصب کنید و تمام.خودم یه دفعه اینطور شد سیستمم بدلیل زیاد بودن فایلام نمیتونستم ویندوز عوض کنم.اینطوری کاملا درست شد.اگر جایی مشکل داشتی بگو تا راهنمایی کنم.

بالا