• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با فایلهای ذخیره شده اینترنتی

bask-eta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای من یک مشکل عجیب پیش آمده، تمام فایلهایی را که با فرمت htmlاز روی اینترنت ذخیره می کنم شکل فرمت فایلهای ناشناس را به خودش می گیرد. ولی وقتی دوبار روی آن کلیک می کنم، آن را با برنامه اینترنت اکسپلورر باز میکند. وقتی برای رفع این مشکل روی آن کلیک راست می کنم و از گزینه Properties و سپس برگه General را انتخاب می کنم و با Change سعی می کنم یک مرورگر دیگر را به عنوان مرورگر پیش فرض معرفی کنم (مثل Opera) باز هم هیچ اتفاقی نمی افتد و فایلها را باز هم با آیکن فایلهای ناشناخته نشان می دهد. این قضیه خیلی اذیتم می کند چون در یک فولدر که تعداد فایلها خیلی زیاد است، اصلاً نمی دانم کدام فایلها واقعاً برای ویندوز شناخته نشده است و کدام فایلها مربوط به htmlهای ذخیره شده از اینترنت است. مگر اینکه یک بار روی آن کلیک کنم تا پسوند آن اگر html بود آن را باز کنم. خوشحال می شوم کسی این مشکل من را بر طرف کند.
یک فایل کم حجم هم آپلود کردم که می توانید ببینید

فایل های ضمیمه

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    4.9 KB · نمایش ها: 3

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام،

نميدونم اين چيزي که ميخوام بگم راه حل محسوب ميشه يا نه ولي چون دقيقا مشکلي براي شما براي من هم اتفاق افتاده بود گفتم تجربه ي خودمو بنويسم که اگر راه حل ديگري نبود شايد اين بتواند مشکلتان را حل کند ^_^

براي من هم آيکون کليه ي فايل هاي html و htm به صورت آيکون فايل هاي بدون برنامه تبديل شده بود در صورتيکه اينترنت اکسپلورر آنها را باز مي کرد. راه هاي مختلفي را امتحان کردم و همگي هم بدون نتيجه بودند تا اينکه به فکرم رسيد شايد در رجيستري ويندوز اتفاقي افتاده و باعث بروز اين مشکل شده، ولي خب کجاي رجيستري را بايد چک مي کردم؟! اين بود که به ناگاه به فکر برنامه هاي utility افتادم و دست بر قضا System Mechanic 5 بر روي سيستمم نصب بود، آنرا اجرا کردم و گزينه ي Repair and Clean the Registry رو انتخاب کردم و برنامه شروع به پيدا کردن کليدهاي نامربوط رجيستري کرد، در پايان هم من با رشادت تمام گزينه ي Remove All Invalid Entries رو انتخاب کردم و از برنامه اومدم بيرون.

يادم نمياد که سيستم رو ريستارت کردم يا نه ولي با کمال خوشحالي مشاهده نمودم که آيکون هاي html نشانم دوباره پيداشون شده و قابل رويت گشته اند ^0^

خب، اين کاري بود که من در زمان مواحه با اين مشکل انجام دادم و مشکلم هم حل شد (هرچند که واقعا نميدونم چه چيزي دقيقا باعث بروز چنين چيزي شده بود)، شايد شما هم اگر راه حل ديگري پيدا نشد از اين طريق بتوانيد به آيکون هاي آشنا و در حال حاضر گمشده ي فايل هاي اينترنتيتون دوباره دست يابيد ^_^

.

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
منم یه بار همچین مشکلی داشتم، ویندوز رو که عوض کردم خوب شد!
نمیدونم جچوری ...!
297.gif

بالا