• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با فرم در فرانت پیج

kamran__kamran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من یه فرم تو فرانت پیج درست کردم ولی وقتی سایتمو آپلود کردم نمی تونم به اطلاعات فرم دسترسی داشته باشم ، نه برام میل می شه نه جایی ذخیره می شه/:(
هر کی میتونه کمک کنه!
هاستم لینوکسه.
اگه بشه اسکریپتاشو بربم بزارین خیلی ممنون می شم.
مرسی

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
سلام.
من یه فرم تو فرانت پیج درست کردم ولی وقتی سایتمو آپلود کردم نمی تونم به اطلاعات فرم دسترسی داشته باشم ، نه برام میل می شه نه جایی ذخیره می شه/:(
هر کی میتونه کمک کنه!
هاستم لینوکسه.
اگه بشه اسکریپتاشو بربم بزارین خیلی ممنون می شم.
مرسی
برا استفاده از فرم های frontpage ، سرور شما باید frontpage extension رو نصب داشته داشته رو خودش

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
منم با این فرم فرونت پیج مشکل دارم /
دو تا هاست دارم هر دو هم frontpage extension رو پشتیبانی می کنن
روی یکی فرم کار نمی کنه(هاستش ویندوزه) .همون فرم رو آپلود می کنم روی هاست لینوکسم هم اطلاعات فرم رو به ایمیل می فرسته و هم به فایل مورد نظرم .
چرا اینطوریه ؟

kamran__kamran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برا استفاده از فرم های frontpage ، سرور شما باید frontpage extension رو نصب داشته داشته رو خودش
سلام . هاست من frontpage extension رو نصب داره. ولی نمی دونم تو کدها یا فرم پروپرتیز چه تغییراتی باید بدم که اطلاعاتو برام ارسال کنه!!:(
ممنون میشم باز یه کمکی بکنید. مرسی

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
سلام . هاست من frontpage extension رو نصب داره. ولی نمی دونم تو کدها یا فرم پروپرتیز چه تغییراتی باید بدم که اطلاعاتو برام ارسال کنه!!:(
ممنون میشم باز یه کمکی بکنید. مرسی
با frontpage که کار میکنید، به form properties برید، اونجا مشخصه

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
منم با این فرم فرونت پیج مشکل دارم /
دو تا هاست دارم هر دو هم frontpage extension رو پشتیبانی می کنن
روی یکی فرم کار نمی کنه(هاستش ویندوزه) .همون فرم رو آپلود می کنم روی هاست لینوکسم هم اطلاعات فرم رو به ایمیل می فرسته و هم به فایل مورد نظرم .
چرا اینطوریه ؟
شما با اون هاستتون که کار نمیکنه تماس بگیرید ، ببینید چه راهنمایی میکنن

gholami_sam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان این فروم
من تازه عضو شدم. منم مشکلی داشتم که میخواستم مطرح کنم. اگر کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم.
من یه وب سایت دارم راجع به کدهای متا مطالبی دیدم و رفتم سروقت تکمیل کردن وب سایتم از طریق فرانت پیج با استفاده گزینه Page Properties تنظیمات کیورد و تاتیل و لینک رو انجام دادم. روی کامپیوتر همه چی مرتبه اما وقتی وبسایت رو آپلود کردم لینک ها از کار افتاده و عکس ها نمایش داده نمیشود ظاهرا قفل کردن رو سیستم من. مشکل کجاست؟ کسی چیزی ذهنش میرسه؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,426
سلام به همه دوستان این فروم
من تازه عضو شدم. منم مشکلی داشتم که میخواستم مطرح کنم. اگر کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم.
من یه وب سایت دارم راجع به کدهای متا مطالبی دیدم و رفتم سروقت تکمیل کردن وب سایتم از طریق فرانت پیج با استفاده گزینه Page Properties تنظیمات کیورد و تاتیل و لینک رو انجام دادم. روی کامپیوتر همه چی مرتبه اما وقتی وبسایت رو آپلود کردم لینک ها از کار افتاده و عکس ها نمایش داده نمیشود ظاهرا قفل کردن رو سیستم من. مشکل کجاست؟ کسی چیزی ذهنش میرسه؟

احتمالا ادرس دهی عکس ها و .. اشتباه است
ادرس بزارید تا بشه چک کرد

بالا