• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با قالب نال شده unik

runy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام
من می خوام از قالب نال شده unik استفاده کنم در لوکالم به خوبی کار میده ولی وقتی میبرمش روی هاستم بروی سیپنل کلا استایلش از کار می افته حتی پنل مدیریت پوسته هم استایلش را از دست میده.
کسی میدونه چرا اینجوری میشه ؟؟؟

نسخه انلاین تم یونیک
http://unik.weblusive-themes.com/

saeedagha2010

Registered User
لایک‌ها
85
قالب های نال شده مشکلاته خاص خودشونو دارن مهمترینش نداشتن امنیت این قالب ها است
سایت هایی که قالب اورجینال رو به صورت رایگان و نال شده منتشر میکنن معمولا کدهای مخرب درش جای گذاری میکنن
در کل قالب نال شده به هیچ وجه توصیه نمیشه
علاوه بر مشکلات اساسی شرعی کاربردی هم در دراز مدت نخواهد داشت

runy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
قالب های نال شده مشکلاته خاص خودشونو دارن مهمترینش نداشتن امنیت این قالب ها است
سایت هایی که قالب اورجینال رو به صورت رایگان و نال شده منتشر میکنن معمولا کدهای مخرب درش جای گذاری میکنن
در کل قالب نال شده به هیچ وجه توصیه نمیشه
علاوه بر مشکلات اساسی شرعی کاربردی هم در دراز مدت نخواهد داشت

درست میگید من همین الان هر کدام که نصب کردم به مشکل برخوردم.
در مورد شرعیش هم قبول دارم من تا همین دو روز پیش دست به هیچ قالب نال شده ای نمی زدم و وقتی میدیدم قشنگه نهایتا سعی میکردم خودم از روش طراحی کنم . ولی برخی از قالب ها واقعا کار یه تیم خفن است. برای خریدم هم که به ما نمیفروشند.اگرم بفروشند با اوضاع دولار و ارزش پولی ما خداتومن در میاد.
من خودم طراح سایت هستم و تا به الان چندین سایت را با کدنویسی خودم بدون کپی پیس بالا آوردم . منم دوست ندارم قالبم کپی بشه.
نمیدوم اگرم میبینید الان آمدم سراغ این روش بخاطر اینکه الان همه طراحان یا به اصطلاح طراحان وب ایرانی برای ارزان تمام شدن کارشون دارند همین کار را می کنند.مثل جنس چینی شده کمر ماها را که از بیس خدمون طراحی میکنیم خم کرده.

بالا