• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با لپ تاپ سونی

behnam.azmoodeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده 3 ماه پیش یک لپ تاپ سونی مدل cs خریدم که بعد از 2 هفته کار کردن سیستم هنگ و مجبور به restart می شوم. مثلا وقتی که بر روی بعضی از فابل ها کلیک می کنم ناگهان این اتفاق می افتد و دیگر کاری نمی توانم انجام دهم غیر از restart. نمی دانم مشکل از ویروس از یا سخت افزار مثلا hard. گارانتی هم نتوانست مشکل را حل کند. حتی ویندوز نیز نمی توانم نصب کنمو انتی ویروس نیز تا به یک درصد مشخصی می رسد می ایستد. خواهش میکنم از دوستان اگر نظری و یا راه حلی دارند بنده را بی نصیب نگذارند که واقعا خسته شدم.
خوشحال می شوم اگر راهنمایی بفرمایید.

بهنام آزموده

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده 3 ماه پیش یک لپ تاپ سونی مدل cs خریدم که بعد از 2 هفته کار کردن سیستم هنگ و مجبور به restart می شوم. مثلا وقتی که بر روی بعضی از فابل ها کلیک می کنم ناگهان این اتفاق می افتد و دیگر کاری نمی توانم انجام دهم غیر از restart. نمی دانم مشکل از ویروس از یا سخت افزار مثلا hard. گارانتی هم نتوانست مشکل را حل کند. حتی ویندوز نیز نمی توانم نصب کنمو انتی ویروس نیز تا به یک درصد مشخصی می رسد می ایستد. خواهش میکنم از دوستان اگر نظری و یا راه حلی دارند بنده را بی نصیب نگذارند که واقعا خسته شدم.
خوشحال می شوم اگر راهنمایی بفرمایید.

بهنام آزموده

1:مدل دقیق بگید! cs فقط نشون میده مال سری CS هست!
2:ویندوز چی روش نصب میکنید؟
3:مشخصات رو بگید؟cpu/ram/...
4:گارانتی کجا هست؟
5:وقتی هنگ میکنه تصویر هست یا نه؟LCD خاموش میشه یا نه؟
6:معمولا چه وقتها این اتفاق میوفته؟ (وقتی تازه روش شده؟ وقتی چند ساعت کار کرده؟ یا فرقی نداره؟)
7:در اجرای نرم افزارها یا گیم مشکلی داره یا نه؟
8:وقتی هنگ میکنه موس کار میکنه؟ یا مثلا اگه وقتی آهنگ پخش میکنه، هنگ بکنه آهنگ ادامه پیدا میکنه یا قطع میشه؟

شما به این سوالات جواب بدید تا بهتر بتونیم کمک کنیم!

Last edited:
بالا