• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با لینک های داخلی و کم شدن اعتبار صفحه

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
سلام . من برای اینکه گوگل اعتبار صفحه را کم نکنه, اعتبار را تقسیم و پخش نکنه . لینک های داخلی موجود در مطلب رو کم میزارم حدود سه تا دونه و این سه تا رو نوفالو میکنم, آیا نوفالو کردن لینک داخلی برای اینکه اعتبار صفحه کم نشه کافی هست یا اقدامات دیگه ای هم لازمه؟ ممنون از راهنمایی شما

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
لینک داخلی درون مطلب رو که نباید نوفالو کنی!
به خصوص که سه تا بیشتر نیست.

Last edited:

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
لینک داخلی درون مطلب رو که نباید نوفالو کنی!
به خصوص که سه تا بیشتر نیست.
خب من تازه فهمیدم لینک داخلی اعتبار صفحه رو پخش و تقسیم میکنه! اصلا فکرش رو هم نمیکردم اینطوری باشه ولی هست . تا الان میدونستم فقط لینک خارجی اعتبار کم میکنه
. یکی میگه نوفالو کن یکی میگه دوطرفه باشه اون یکی مطلب هم لینک داده باشه به این مطلب مشکلی نداره یکی هم میگه نوفالو برای لینک داخلی معنی نداره... هر کسی یه حرفی میزنه:general208: واقعیت چی هست؟ نمیتونم از لینک داخلی استفاده نکنم اگر هم بزار که اینطوری اعتبار صفحه کم میشه رتبش میاد پایین:general507:
نظر شما چیه؟ چی کار باید انجام بدم؟

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
خب من تازه فهمیدم لینک داخلی اعتبار صفحه رو پخش و تقسیم میکنه! اصلا فکرش رو هم نمیکردم اینطوری باشه ولی هست . تا الان میدونستم فقط لینک خارجی اعتبار کم میکنه
. یکی میگه نوفالو کن یکی میگه دوطرفه باشه اون یکی مطلب هم لینک داده باشه به این مطلب مشکلی نداره یکی هم میگه نوفالو برای لینک داخلی معنی نداره... هر کسی یه حرفی میزنه:general208: واقعیت چی هست؟ نمیتونم از لینک داخلی استفاده نکنم اگر هم بزار که اینطوری اعتبار صفحه کم میشه رتبش میاد پایین:general507:
نظر شما چیه؟ چی کار باید انجام بدم؟
داداش اصلا کسی لینک داخلی داخل مطلب رو نوفالو نمی کنه. (مگر در موارد خاص)
اصلا لینک داخلی، داخل مطلب می زارن و مهندسیش می کنن برای سئو داخلی...

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
داداش اصلا کسی لینک داخلی داخل مطلب رو نوفالو نمی کنه. (مگر در موارد خاص)
اصلا لینک داخلی، داخل مطلب می زارن و مهندسیش می کنن برای سئو داخلی...
منم ندیدم کسی نوفالو کنه
ولی پس با مشکل کم شدن اعتبار اون صفحه چی کار باید کرد؟
قبلا مطالبم مزرعه لینک داخلی بود حتی رتبه بانص داشت میرسید به زیر 30 درصد
همه عکس ها لینک, حدود 17 تا لینک داخلی روی هر مطلب
و...
تا الان که فهمیدم کار اشتباهیه و اعتبار صفحه رو از بین میبره
دو تا دونه لینک داخلی مرتبط میزارم که نوفالو هستن برای همین بحث ولی مشکل اینجاست که میگن نوفالو معنی نداره و... باز هم به همون مقدار دو تا دونه لینک اعتبار صفحه کم میشه, میخوام اصلا رتبه کم نکنه برای لینک داخلی... :general507:

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
دوستان, نمناک و بیتوته تمام عکس های مطلب رو لینک میکنن به خود مطلب, آخرش نفهمیدم اینکار خوبه یا نه . هرچند که لینک خود مطلبه ولی مشکل لینک فارم, پخش اعتبار لینک و... هست

76mostafa71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هر چه محتوا بیشتر تعداد لینک بیشتر
اگر محتوا کمی داشته باشید و 17 لینک داخلی بدید صفحه اسپم حساب میشه و اگر بازدید کننده نداشته باشه از اعتبار صفحه به مرور زمان کم میشه

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
سلام . من برای اینکه گوگل اعتبار صفحه را کم نکنه, اعتبار را تقسیم و پخش نکنه . لینک های داخلی موجود در مطلب رو کم میزارم حدود سه تا دونه و این سه تا رو نوفالو میکنم, آیا نوفالو کردن لینک داخلی برای اینکه اعتبار صفحه کم نشه کافی هست یا اقدامات دیگه ای هم لازمه؟ ممنون از راهنمایی شما

سلام.
اینطوری نیست که وقتی شما از صفحه مبدا 3 لینک خروجی داشته باشین، اعتبار صفحه مبدا تقسیم بشه و کم بشه ! اصلا کم نمیشه !
در حقیقت شما اعتباری که صفحه مبدا بدست میاره رو منتقل میکنید به لینک های خروجی.
یعنی فرض کنید شما یک صفحه خیلی مهم دارید که رنک خوبی توی گوگل هم داره ! شما اینجا یه صفحه با اعتبار بالا در اختیار دارین که میتونید اعتبارش رو به صفحات دیگه هم منتقل کنید ! پس بهتره به صفحاتی که مایلین رنک بگیرن لینک بدین.
حالا اینجاست که میگن تعداد لینک داخلی متعادل باشه... اگه به 100 صفحه لینک بدین خب اعتبار انتقال داده شده خیلی کمتر میشه تا 3 صفحه !

البته جایگاه خود لینک داخلی هم مهمه! یعنی لینک های فوتر و هدر و سایدبار هم لینک داخلی به حساب میان ولی ارزششون از لینک هایی که داخل متن مطلب هست به مراتب کمتره.

تماما نظر شخصی و طبق تجربه بودش ممکنه صحیح نباشه.

بالا