• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با لینک ها

980202

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه کاربران عزیز منیه اسکریپت نصب کردم و لینک هاش کار نمیکنه وسایت پشتیبانی نداره.وقی مثلا روی لینکی کلیک میکنم آدرس به آخر آدرس سات در مرورگر یه # میاد مثل اینکه روش کلیک نکرده ایم.فکر کنم این سیستم مال جاواست و از جایی غیر فعال در ضمن در بعضی از جاهای دیگر لینک ها کار میکننمثلا صفحه ی ادمینش که همه منو ها اینجوریه کار میکنه ولی صفحه ی اصلی و صفحه ی کاربران کار نمیکنه. باتشکر

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
شما موارد زیر رو مشخص نکرده اید:
- اسکریپت مورد استفاده.
- ماژول یا پلاگینی که لینک ها رو به اون شکل درآورده.

علامت # در لینک به این معناست که لینک به صفحه دیگری اشاره نمی کنه و صفحه جاری مورد اشاره لینک است. معمولاً هنگامی از # استفاده میشه که قراره توسط جاوااسکریپت یه کار خاصی انجام بشه. توی سورس صفحه نگاه کن، ببین اون تگ A که href=# داره، پارامتری به نام rel یا onclick نداره؟

با این اطلاعاتی که دادید بیشتر از این نمیشه راهنمایی کرد.

980202

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون دوست عزیز اسکریپتم phpfox بعضی وقت هاgلینک ها خود به خود کار میکنه و بعضی وقت ها کار نمیکنه!! هیچ ماژول جدیدی نصب نکردم از زمانی که اسکریپت رو نصب کردم دارای این ایراده درضمن منظورتون از سورسو اینجور چیزاچیه؟لطفا میتدی بگین. لطفا مشاهده بفرمایید www.rezahadi.ir

بالا