• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با مانیتور نوت بوک

solidsnake

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام نوت بوک(dell inspiron 510m تقریبا 2سال هم کار کرده) من اینجوری شده:
2-3 دفه اول وقتی روشنش میکردم تا موقعی که ویندوز میومد بالا درست بود ولی بعدش برایتنس مانیتور میرسید به صفر. منظورم اینکه مانیتور روشن بود ولی مث این بود که روشنایی صفحه رو اونقدر کم کنی که اصلا نشه چیزی رو روش تشخیص بدی. مثلا من چون میخواستم یه فایل ضروری رو کپی کنم مجبور شدم با چراغ قوه نور بندارم توی صفحه تا بتونم نوشته ها رو بخونم!
بعدا هم زمان درس کار کردن مانیتور کمتر شد و الان دیگه از همون اول صفحه تاریک هست.راستی یه بار هم چند ماه پیش خورده زمین.
اگه چیزی نا مفهوم هست بگید.
خواهشا اگه کسی چیزی در مورد این مشکل و هزینه تعمیرش میدونه بگه.با تشکر.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
با سلام نوت بوک(dell inspiron 510m تقریبا 2سال هم کار کرده) من اینجوری شده:
2-3 دفه اول وقتی روشنش میکردم تا موقعی که ویندوز میومد بالا درست بود ولی بعدش برایتنس مانیتور میرسید به صفر. منظورم اینکه مانیتور روشن بود ولی مث این بود که روشنایی صفحه رو اونقدر کم کنی که اصلا نشه چیزی رو روش تشخیص بدی. مثلا من چون میخواستم یه فایل ضروری رو کپی کنم مجبور شدم با چراغ قوه نور بندارم توی صفحه تا بتونم نوشته ها رو بخونم!
بعدا هم زمان درس کار کردن مانیتور کمتر شد و الان دیگه از همون اول صفحه تاریک هست.راستی یه بار هم چند ماه پیش خورده زمین.
اگه چیزی نا مفهوم هست بگید.
خواهشا اگه کسی چیزی در مورد این مشکل و هزینه تعمیرش میدونه بگه.با تشکر.

سلام
مشكل نوت بوك شما مربوط به يكي از اجزاي LCD است (هاي ولتاژ يا فلورسنت و يا خود LCD).
ولي بايد كاملا بررسي شود.
تماس بگيريد.

فاضلي - تهران
تلفن: 88942935 - 88942956

Last edited:
بالا