• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با مودم ADSL

parhambass

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند روز پیش یه مودم ethernet گرفتم که ظاهرا روتر هم هست.(مدلش Comtrend 507). حالا هر کار میکنم نمی تونم به اینترنت وصلش کنم. تنظیمات TCP/IP رو دقیقا از مودم قبلی برداشتم ولی وصل نمیشه.
می خوام ببینم چه تنظیمی رو جا انداختم یا به طور کلی برای تنظیم مودم ADSL باید چی کار بکنم. لطفا کمک کنید.

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
تنظیماتی نداره که
خوب چرا از سرویس دهندت نمیپرسی

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شاید سرویس دهنده ایراد داره یا خود مودم خرابه

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
بهترین راه اینه هزینه ی نصب رو به آی اس پی بدی بگی یه نفر بفرستن

parhambass

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مثلا می خواستم تو پول صرفه جویی کنم. ده هزار تومن برای هر بار سرویس می گیرن

Sunboy454

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مودم رو چند و از کجا گرفتی ؟ USB ساپورت میکنه ؟ تو لینوکس میشه ازش استفاده کرد ؟ با IP های استاتیک سازگاره ؟

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
ببین
معمولا چهار تا چراغ داره
یکی که نشون میده روشنه power
یکی نشون میده اتصال به کامپیوترصحیحه Lan
یکی هم نشون میده که دیتا جابه جا میشه یا نه data
یکی هم نشون میده که اتصال adsl بین سرور و کامپیوتر برقرار هست یا نه link

حالا نمیدونم شاید تو مودم شما فرق بکنه ولی فکر کنم link باید حتما باشه
در صورتی که لینک خاموشه احتمالا یا مودمتون خرابه یا کلا ارتباطتون از مخابرات قطع شده
در صورتی که link چشمک میزنه احتمال زیاد تنظیمات سرویستون در مخابرات به هم خورده یا مشکلی به وجود اومده که وظیفه آی اس پی هست که با با مراجعه به مخابرات دوباره نصب کنه
و اگر روشن هست ولی اینترنت کار نمیکنه که یا سرعت خیلی پایینه یا تنظیماتی از کامپیوترتون به هم خورده باشه که بعید میدونم
توضیح بیشتری بدید تا بگم
پالبته اینم بگم که من وقتی این طور مشکلات پیش میاد با یک زنگ موظفشون میدونم برن برام درست کنند

parhambass

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشک حل شد. VPI VCI تنظیم نشده بود.
اگه کسی مشکل مشابه داره توضیح بدم.
اه راستی تو لینوکس هم خیلی عالی کار میکنه.(حداقل با فدورا کور 4 که مشکلی نداشت- کلا مودم های LAN با لینوکس مشکل ندارن)

irangold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشک حل شد. VPI VCI تنظیم نشده بود.
اگه کسی مشکل مشابه داره توضیح بدم.
اه راستی تو لینوکس هم خیلی عالی کار میکنه.(حداقل با فدورا کور 4 که مشکلی نداشت- کلا مودم های LAN با لینوکس مشکل ندارن)

آقا تو رو خدا بیا توضیح منم همین مشکل رو با همین مودم دارم هم آی پی نمی گیره هم ارور 678 میده اگه ایپی می گیره چرت می گیره لطفا راهنمایی کنین ..

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
اقا من یکم فراموش کار شدم!
الان مودم رو نصب کردم حالا تویه Network Connections باید چی کار کنم؟

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
آقا تو رو خدا بیا توضیح منم همین مشکل رو با همین مودم دارم هم آی پی نمی گیره هم ارور 678 میده اگه ایپی می گیره چرت می گیره لطفا راهنمایی کنین ..
این ارور بیشتر به خاطر کانفیگ نشدن یا تنظیم نبودن تنظیمات مودم شماست ، مودمت چیه و از کجا سرویس میگیر ی ؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
مودمت چیه ، کانفیگ میخواد یا نه میخوای کانکشن بسازی ؟ PPPoE ؟

مودم من asus میخوام کانکشن بسازم اما نیمشه!؟
PPPoE هم هست!
یه دون کانکشن lan دارم فکر کنم مشکل از اونو!
کانشن رو میسازم اما روی conecting through wan miniport (ppp0e) گیر میکنه و بعدش ارور 678 میده!

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
مودم من asus میخوام کانکشن بسازم اما نیمشه!؟
PPPoE هم هست!
یه دون کانکشن lan دارم فکر کنم مشکل از اونو!
کانشن رو میسازم اما روی conecting through wan miniport (ppp0e) گیر میکنه و بعدش ارور 678 میده!
خوب مشکل از همین کانفیگش هست .. یه تنظیمات خیلی خیلی ساده داره ..

شما CD مودمت رو داری ؟ مدل دقیق مودم چیه ؟ AM602 یا AM6000 ؟

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
AM 6000 اگر بتونی مشکلم رو حل کنی کمک بسیار بزرگی کردی!

خوشحال میشم بتونم کمک کنم . :)

خوب شما روی مثلث سبز رنگ کنار ساعت ویندوز تو نوار وظیفه دو بار کلیک چپ موس کن تا یک پنجره کوچک باز بشه .. بعد وقتی اون پنجره کوچک فعال ه از روی صفحه کلیدت ترکیب دو کلید ALT + D رو بزن تا یک پنجره دیگه باز بشه .. بعد برو به سربرگ Config بعد مقدار جلوی VPI رو از 8 به صفر تغییر بده و پنجره روبروت رو OK کن مودمت یه بار رسیت میشه و دیگه راحت میتونی کانکشن PPOE بسازی و کانکت شی .. از شاتل سرویس گرفتی شما ؟

مشکلی بود در خدمتم . :rolleyes:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خوشحال میشم بتونم کمک کنم . :)

خوب شما روی مثلث سبز رنگ کنار ساعت ویندوز تو نوار وظیفه دو بار کلیک چپ موس کن تا یک پنجره کوچک باز بشه .. بعد وقتی اون پنجره کوچک فعال ه از روی صفحه کلیدت ترکیب دو کلید ALT + D رو بزن تا یک پنجره دیگه باز بشه .. بعد برو به سربرگ Config بعد مقدار جلوی VPI رو از 8 به صفر تغییر بده و پنجره روبروت رو OK کن مودمت یه بار رسیت میشه و دیگه راحت میتونی کانکشن PPOE بسازی و کانکت شی .. از شاتل سرویس گرفتی شما ؟

مشکلی بود در خدمتم . :rolleyes:

مرسی از وقتی که میگذاری!
متاسفانه مشکل هنوز پابرجاس!
من حتی یکبار درایور مودم رو Remove کردم و دوباره نصب کردم اما فایده ای نداشت!
بله من از شاتل گرفتم!
درایور و خود مودم هم سالمن چون روی سیستم قبلی من کار میکردند!

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
خوب یه بار مراحل نصب درایور و ساخت کانکشن رو با هم مرور میکینم .

اول یه نیگاه به چراغ های مودمت بنداز .. تو مودم AM 6000 ما سه تا چراغ داریم . Power و WAN و DATA که حالت نرمال و طبیعی این چراغ ها به ترتیب زیر هست .

چراغ Power وقتی که مودم شما از طریق USB ( بهتره که USB 2.0 باشه ) متصل بشه به سیستم روشن میمونه.
چراغ WAN وقتی که خط تلفن به مودم وصل باشه و سرویس DSL روی خط فعال باشه روشن میشه .. ( دقت کنید روشن نه چشمک زن . )
چراغ DATA هم حالت طبیعی و نرمالش چشمک زن هست که هر چه استفاده شما از اینترنت بیشتر بشه ( سرعت در یافت و ارسال بیشتر چشمک زندش سریع تر )

پس تا اینجا وضعیت مودم شما بعد از نصب درایور اون باید به حالت Power و WAN روشن باشه .

اول شما یه زحمت بکش درایور مودم رو پاک کن بعد سیستم رو راستارت کن بعد وقتی سیستم بالا اومد CD درایورت رو بزار و مراحل نصب رو طی کن به هیچ تنظیمی نمیخواد دست بزنی تنظیمات پیش فرضش رو طی کن و Next بزن رو برو جلو اخرش هم یک ازت میخواد که سیستم رو راستارت کنی . وقتی سیستم کامل بالا اومد یک مثلث کنار ساعت در سینی ایکن هات ظاهر شده که بعد از زرد و قرمز شدن در اخر سبز میشه .. وقتی سبز شد روی مثلث سبز رنگ دو بار کلیک چپ موس کن تا یک پنجره کوچک باز بشه .. بعد وقتی اون پنجره کوچک فعال ه از روی صفحه کلیدت ترکیب دو کلید ALT + D رو بزن تا یک پنجره دیگه باز بشه .. بعد برو به سربرگ Config بعد مقدار جلوی VPI رو از 8 به صفر تغییر بده و پنجره روبروت رو OK کن مودمت یه بار رسیت میشه . حالا شما باید کنکشن بسازی . مثل کانکشن دیال اپ عمل کن اما مراحل رو به این شکل برو در مرحله اول که توضیحات ویزارد نمایش داده میشه Next بزن تو مرحله بعد همون مورد اولی رو انتخاب کن و Next بزن بعد گزینه دومی از بالا و Next کن بعد هم باز گزینه دومی از بالا و بعد Next بزن .. یک اسم به دلخواه خودت انتخاب کن بعد هم نام کاربری و رمز عبورت رو باید وارد کنی و ... الان باید راحت کانکت بشی ...

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خوب چراغ wan من که همیشه روشنه! یعنی چشمک نمیزنه!
من دوباره تمام مراحل رو از اول میرم!
فقط هنگام نصب مودم باید bridg رو انتخاب کنم یا PPOE؟!
من دومی رو انتخاب میکنم!؟

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
خوب چراغ wan من که همیشه روشنه! یعنی چشمک نمیزنه!
من دوباره تمام مراحل رو از اول میرم!
فقط هنگام نصب مودم باید bridg رو انتخاب کنم یا PPOE؟!
من دومی رو انتخاب میکنم!؟
شما اولین گزینه ( همون گزینه پیش فرض رو انتخاب کن . ) ..

بالا