• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با نرم افزار framework .net 2

saeed_myheart

Registered User
لایک‌ها
42
من ویندز سون دارم میخوام framework net 2 رو نصب کنم چون دارم گوگل اسکچ اپ را نصب میکنم و پیغام میده این ورژن فریم ورک رو میخواد
وقتی که میخوام فریم ورک رو نصب کنم میگه قبلا نصب کردی و نصب نمیشه؟

ghazal-m

Registered User
لایک‌ها
42
من ویندز سون دارم میخوام framework net 2 رو نصب کنم چون دارم گوگل اسکچ اپ را نصب میکنم و پیغام میده این ورژن فریم ورک رو میخواد
وقتی که میخوام فریم ورک رو نصب کنم میگه قبلا نصب کردی و نصب نمیشه؟

شما .net 3.5 رو نصب کنی خودش .net 2 رو هم نصب می کنه
ویندوز 7 ,net3.5 رو داره بنابراین نیازی به نصب .net2 نیست برنامه شما سازگار با ویندوز 7 باید باشه گوگل اسکچاپ ورژن 8 رو نصب کنی مشکل رفع میشه

saeed_myheart

Registered User
لایک‌ها
42
شما .net 3.5 رو نصب کنی خودش .net 2 رو هم نصب می کنه
ویندوز 7 ,net3.5 رو داره بنابراین نیازی به نصب .net2 نیست برنامه شما سازگار با ویندوز 7 باید باشه گوگل اسکچاپ ورژن 8 رو نصب کنی مشکل رفع میشه

یعنی ورژن جدید رو نباید نصب کنم؟
من دقت نکردم ببینم چه ورژنی بود دانلودش کردم.
ولی نوشته بود برای ویندوز مگه فرقی داره؟
پس ورژن چهار فریم ورک برای چیه ؟ من نصبش کردم ولی اسکچ اپ باز هم گفت دو رو میخواد!

***دکمه تشکر رو فراموش نکنید***

ghazal-m

Registered User
لایک‌ها
42
یعنی ورژن جدید رو نباید نصب کنم؟
من دقت نکردم ببینم چه ورژنی بود دانلودش کردم.
ولی نوشته بود برای ویندوز مگه فرقی داره؟
پس ورژن چهار فریم ورک برای چیه ؟ من نصبش کردم ولی اسکچ اپ باز هم گفت دو رو میخواد!

***دکمه تشکر رو فراموش نکنید***

ورژن 4 شامل ورژن های پایینتر نیست ورژن 4.5 نسخه 4 رو داره ورژن 3.5 نسخه 3 و نسخه 2 نت فریم ورک رو داره
اگر این پیام رو میده مطمینا یک مشکلی روی نرم افزار هست چرا که ویندوز 7 نت فریم ورک 3.5 رو داره بنابراین نت فریم ورک 2 رو هم پشتیبانی میکنه احتمالا نسخه نرم افزار شما قدیمی هست و با ویندوز 7 سازگار نیست.

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
ورژن 4 شامل ورژن های پایینتر نیست ورژن 4.5 نسخه 4 رو داره ورژن 3.5 نسخه 3 و نسخه 2 نت فریم ورک رو داره
اگر این پیام رو میده مطمینا یک مشکلی روی نرم افزار هست چرا که ویندوز 7 نت فریم ورک 3.5 رو داره بنابراین نت فریم ورک 2 رو هم پشتیبانی میکنه احتمالا نسخه نرم افزار شما قدیمی هست و با ویندوز 7 سازگار نیست.

مطمئن هستید که به این صورته؟!

به نظرتون این غلطه؟

You cannot use the .NET Framework 3.5 SP1 unless you also have the .NET Framework 2.0 SP2 and 3.0 SP2 installed. Therefore, you will not be allowed to uninstall the .NET Framework 2.0 SP2 or 3.0 SP2 if you have the .NET Framework 3.5 SP1 installed. If you try to uninstall the .NET Framework 2.0 or 3.0 when the .NET Framework 3.5 is installed, their uninstall processes will block and tell you that they are needed by another application on your system.

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
سلام unknown boy جان
1.gif

. پاسخ به هر سه سوال شما یکجور است! همه اینها که نام بردید به نام Run-Time کدها هم شناخته می‌شوند. این‌ها توابع DLL و ... هستند که در زمان نوشته شدن کد یک برنامه توسط برنامه نویس مورد استفاده قرار گرفته‌اند. پس! ضرورت نصب شدن آنها فقط و فقط مربوط به زمانی می‌شود که شما از برنامه‌ای استفاده نمایید که از آنها استفاده می‌کند (چون در زمان برنامه نویسی از آن توابع استفاده شده) هیچ تاثیر جانبی دیگر اینجا معنی و اساسن وجود ندارد!

. گاهی لازم است نسخه‌های مختلف آنها نصب شود و باز این بستگی به اعلام نیاز یک برنامه در زمان نصبش دارد. نسخه‌های بالاتر هر یک از این Run-Time ها (microsoft visual c++ redistributable و net framework) حاوی توابع قدیمی نیستند پس به همین دلیل است که گاهی نصب نسخه‌های مختلف آنها نیاز می‌شود.

. یک نکته: در مورد ویندوز 8 که فرمودید. این ویندوز برخلاف ویندوز‌های قبلی وقتی اعلام می‌کند که برنامه‌ها به نسخه ‎.NET 3 و 2 نیاز دارند، نمی‌گذارد که شما فایل Setup این فایل‌ها را که ممکن است که برروی هارددیسک داشته باشید را اجرا و نصب نمایید!!!؟؟ اما شما همین فایل را می‌توانید در تمامی نسخه‌های پیشین ویندوز بدون هیچ مشکلی نصب نمایید!!؟
. دو راه برای حل این مشکل دارید: یا بگذارید ویندوز 8 آن را از اینترنت دنلود نماید که اکثر کاربران همینکار را انجام می‌دهند! ولی اکثرن خبر ندارند که دقیقن همین ویرایش‌ها و نسخه‌های مورد نیاز ویندوز 8، فایل‌هایشان دورن DVD خود ویندوز 8 قرار دارد!!!!؟ فکر کنم چند وقت پیش روش نصب آن را در تاپیک ویندوز 7!!! نوشته‌ام!؟ یک ذره کار دارد ولی برای کسانی که اینترنت ندارند یا نمیخواهند که ترافیکشان مصرف شود راه عالی و سریعی است: Windows 8: Enable .NET Framework 3.5 (includes .NET 2.0 and 3.0) i.e. (NetFx3) feature in Online & Offline mode!‎

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
۱۳۹۱/۱۲/۱۳
26.gif
103.gif

جمله ی قرمز شده ی دوم شاید شامل ویندوز 7 هم بشه! روشهایی که ایشون گفته را یه امتحانی بکنید.

این جوابیست که آی جی مکس به سوال من داده بود:
forum.persiantools.com/t19882-page18.html#post6672624

بالا