• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با وردپرس سئو

Ali-718

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
رو وردپرس یکی از سایت های من وردپرس سئو نصب هست . بعد از اپدیت وردپرس به ورژن جدید برای قسمت " تگ " ها این مشکل پیش اومده :
Capture.PNG

تو عکس مشاهده مشخص کردم ، قسمت که زرد رنگ شده باید توضحیات اون پست باشه در حالی که اون متن زرد توضیحات کلی سایت هست .
تو عکس بالا 2 تا پست ایندکس شده نمایش داده میشه که پست دومی صحیح هست البته اونم چند رو دیگه که اپدیت بشه ایندکس ها مثل همون اولی میشه .
این اتفاق برای همه تگ ها داره میوفته .
چیکارش باید بکنم ؟

farzad231

Registered User
لایک‌ها
484
سلام ؛

توی تنظیمات افزونه برو (قسمت هدر ها) و به قسمت تگ ها برو .
مقدار رو عوض کن.

راهنماش توی تب آخر هست

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
کدوم پلاگین را نصب کردید؟

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
سلام
رو وردپرس یکی از سایت های من وردپرس سئو نصب هست . بعد از اپدیت وردپرس به ورژن جدید برای قسمت " تگ " ها این مشکل پیش اومده :
مشاهده پیوست 316416

تو عکس مشاهده مشخص کردم ، قسمت که زرد رنگ شده باید توضحیات اون پست باشه در حالی که اون متن زرد توضیحات کلی سایت هست .
تو عکس بالا 2 تا پست ایندکس شده نمایش داده میشه که پست دومی صحیح هست البته اونم چند رو دیگه که اپدیت بشه ایندکس ها مثل همون اولی میشه .
این اتفاق برای همه تگ ها داره میوفته .
چیکارش باید بکنم ؟

من هم با مشکل مشابهی مواجه شدم. مال من اصلا پست ها رو ایندکس نمی کرد! تحقیق کردم فهمیدم سایت مپی که yoast میسازه مناسب نیست و به مشکل میخوره. با افزونه google xml sitemaps دوباره سایت مپ بساز و این یکی رو معرفی کن به وبمستر تولز. مشکل ما که حل شد ایشالا مال شما هم بشه...
حواست باشه google xml sitemap رو نریزی! فرق داره با اون
اگه جواب گرفتی بگو که به بقیه هم پیشنهاد بدیم

بالا