• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با وردپرس لطفا" کمک کنید

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
خب يه مشكل ديگه پيدا كردم گفتم هي تاپيك نزنم اين مشكل من بعد ار نصب وردپرس هستش كه يه دو الي سه تا قالب هست وتي رو وردپر فعال ميكنم هميچين ارور هاي ميده اين ارور رو موقع به قسمت لوگين ادمين مينويسه

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mydomain/public_html/wp-content/themes/wp-music/functions.php:2) in /home/mydomain/public_html/wp-login.php on line 337

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mydomain/public_html/wp-content/themes/wp-music/functions.php:2) in /home/mydomain/public_html/wp-login.php on line 349

فقط ميخوام بدونم مشكل از قالب هست يا هاست چون دو الي سه تا قالب متفاوت با ورژن هاي متفاوت رو امتحان كنم

ورژن 3.4.2 / 3.5/3.0.5

قالب هم تك تمپ و وردپرس موزيك هستن

ممنون از همه دوستان كه راهنمايي ميكننده و اونايي كه اين تاپيك رو باز ميكنند

Last edited:

ehsan640

Registered User
لایک‌ها
87
مشکل از هاستینگتون بوده احتمالا
به نظر میاد که هاستتون در حال انتقال به سرور جدید بوده
همون لحظه شما سایت رو آپدیت کردین...
ولی دیتابیستون قبل از تغییرات منتقل شده بوده.

این تنها احتمالیه که به ذهن من میرسه

Sent from my LT15i using Tapatalk 2

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
من هم همین احتمال رو دادم آقا احسان از هاستینگ پرسیدم ولی هنوز جوابی ندادن ؟؟

ولب یه چیزی بعضی از آپدیت کردن من مال صبح بوده یه مقداری برای دیشب فایل های دانلودی که مربوط به پست های جدید هستش داخل سی پنل هست ولی پست هایی که تو وردپرس دادم نیست

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
درست می شه...

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
دوستان گويا حق با آقا احسان بوده و هاست در حال انتقال سرور بودن كه زدن زحمت چند ساعته من رو بر فنا دادن با تشكر از آقا احسان و اين دوستمون cd3 بابت دلداريشون

• Like
Reactions: cd3

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
please some body help me :D
بابا کلاسی گذاشتما

1O1

Registered User
لایک‌ها
9
اگه بعدا باز با این مورد تو خود سایت روبرو شدید پوشه ی پلاگین و تم هارو از هاست تغییر نام بدین یه ریفرش بدین سایتو بعد باز برگردونین! مشکل از قالب یا پلاگینس اونموقع ;)

SasyMankan6-9

Registered User
لایک‌ها
155
اگه بعدا باز با این مورد تو خود سایت روبرو شدید پوشه ی پلاگین و تم هارو از هاست تغییر نام بدین یه ریفرش بدین سایتو بعد باز برگردونین! مشکل از قالب یا پلاگینس اونموقع ;)

تأیید میشه. چنین موضوعی برای من هم بارها پیش اومده. مشکل از پوسته هم میتونه باشه

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
خب يه مشكل ديگه پيدا كردم گفتم هي تاپيك نزنم اين مشكل من بعد ار نصب وردپرس هستش كه يه دو الي سه تا قالب هست وتي رو وردپر فعال ميكنم هميچين ارور هاي ميده اين ارور رو موقع به قسمت لوگين ادمين مينويسه

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mydomain/public_html/wp-content/themes/wp-music/functions.php:2) in /home/mydomain/public_html/wp-login.php on line 337

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mydomain/public_html/wp-content/themes/wp-music/functions.php:2) in /home/mydomain/public_html/wp-login.php on line 349

فقط ميخوام بدونم مشكل از قالب هست يا هاست چون دو الي سه تا قالب متفاوت با ورژن هاي متفاوت رو امتحان كنم

ورژن 3.4.2 / 3.5/3.0.5

قالب هم تك تمپ و وردپرس موزيك هستن

ممنون از همه دوستان كه راهنمايي ميكننده و اونايي كه اين تاپيك رو باز ميكنند

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mydomain/public_html/wp-content/themes/wp-music/functions.php:2) in /home/mydomain/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 690

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mydomain/public_html/wp-content/themes/wp-music/functions.php:2) in /home/mydomain/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 691

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mydomain/public_html/wp-content/themes/wp-music/functions.php:2) in /home/mydomain/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 692

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mydomain/public_html/wp-content/themes/wp-music/functions.php:2) in /home/mydomain/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 890

دوستان وارد پنل هم نميزاره بشم اينم هم ارور هائي هست كه ميده

subiran

Registered User
لایک‌ها
54
با فایل زیبلا یا یه نرم افزار اف تی پی لاگین کن تو هاست اسم اون تم رو بزار رو یه پوشه دیگه که تمش سالمه تا درست بشه

اگه از تم نباشه از افزونه کش هست

اگه نتونستی رمز و یوزر اف تی پی رو بده تا برات درست کنم

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
يه چيز رو متوجه نشدم الان منظورتون اينه كه اسم يه قالب سالم رو به اين قالب هايي كه مشكل دارن تغيير بدم

يه چيز اينه كه تو سه تا قالب اين مشكل مشترك هستش يعني هر سه تا قالب اين مشكل رو دارن

subiran

Registered User
لایک‌ها
54
يه چيز رو متوجه نشدم الان منظورتون اينه كه اسم يه قالب سالم رو به اين قالب هايي كه مشكل دارن تغيير بدم

يه چيز اينه كه تو سه تا قالب اين مشكل مشترك هستش يعني هر سه تا قالب اين مشكل رو دارن
بله اسم قالبتو بزار رو یکی از قالب های پیش فرض خود وردپرس

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
كسي مشكل اين دو قالب رو نميدونه هر دوتا هم يه مشكل رو دارن تو قسمت فانكشن

اگه ميشه كمك كنيد ممنون ميشم

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
دوستان اگه بلدند راهنمايي كنيد چيكارش كنم يكي از دوستان گفت اسم پوشه رو عوض كن عوض كردم باز همون مشكل رو داشت

بالا