• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با ویرایشگرها

habibi1374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشی من 6630 با 256 مگ است بدون فارسی ساز
فایلهای آکروبات که بیشتر 4 صفحه را باز نمی کند
با ورد هم که فایلها را باز می کند خیلی خیلی کند می شودو ادیت نمی کند و هنگ می کند ولی نصفه نیمه فارسی نشون میده
ازهمه سریعتر notepad است که هیچ مشکلی ندارد بجز اینکه بجای حروف مربع میزند
فایلهای من متن فارسی هستند و می توان آنها را به ورد و تکست و پی دی اف در آورد
لطفا راهنمایی کنید که چگونه این فایلها را روی گوشی ببینم, اگر برنامه ای هست لطف کنید و برایم لینک بگذارید

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از habibi1374 :
با ورد هم که فایلها را باز می کند خیلی خیلی کند می شودو ادیت نمی کند و هنگ می کند ولی نصفه نیمه فارسی نشون میده
لطفا راهنمایی کنید که چگونه این فایلها را روی گوشی ببینم, اگر برنامه ای هست لطف کنید و برایم لینک بگذارید

من يه پيشنهاد دارم و اونم اينه كه متنتو Jpeg كن ... راحت ... نه مشكل فونت داري و نه پي دي اف و برنامه و ...
نون بازوتو بخور :D

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از habibi1374 :

يه برنامه موثر براي اينكار وجود داره بنام :
RepliGO
اين برنامه شامل دو بخشه اولي با حجمي حدود 4.5 مگابايت تو كامپيوتر شما نصب ميشه و قابليت تبديل مثلا فايل هاي word با پسوند داك رو به فايلهائي با پسوند rgo داره :) و دومي يه فايل sis حدود 150 كيلوئي است كه رو گوشي شما نصب ميشه و وظيفه نشون دادن اين فايلها رو داره .
من خودم اين برنامه رو رو 6630 تست كردم جواب داد اساسي يه تحقيق ورد خودم رو كه 14 صفحه بود ابتدا با ورد باز كردم توي ورد اون بالا آيكون اين نرم افزار ( بعد از نصبش ) مياد كه اجازه تبديل اونو ميده بعد از تبديل حجم فايل حدود 40 تا 50 كيلو كمتر شد و بعد كه سند كردم تو گوشي عالي نشون داد .
با كليد 5 زوم ميشه با 4 دور اوت ميشه با # تمام صفحه ميشه و لند اسكيپ ميكنه و كلي قابليت ديگه خيلي چيز رديفيه :)
براي دانلود بريد اينجا در بخش نرم افزار ...... چارلي( 6630) من ..... :
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=696423&postcount=133

بالا