• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با پنجره کانکت

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
سلام ، من یه مشکلی دارم که هر وقت میخوام صفحات وبی که روی کامپیوترم سیو کردم رو ببینم همش یه پنجره کانکت هر چند ثانیه میاد و آزارم میده
بعضی وقت ها هم همینطوری که توی ویندوز هستم میاد
چی کار کنم که دیگه نیاد ؟

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
اگه همون پنجره ي دايل آپ منظورتونه، ابتدايي ترين راهش اينه که از تو Internet Properties در بخش Connections آپشن Never Dial a Connection رو تيک بزنيد. اين شکلي ديگه هيچ برنامه اي هوس نميکنه از اين طريق به اينترنت وصل بشه
30.gif

البته اگه از دايل آپ استفاده ميکنيد بعدش بايد اين گزينه رو به همون حالت اولش Always Dial My Default Connection در بياريد تا دوباره آن پنجره ظاهر شود شماره گيري کنيد و کانکت بشود وگرنه که disable شده.

البته اين راهي بود که به نظر من مي رسيد، شايد راه هاي بهتري هم وجود داشته باشه (در هر صورت چون در صفحات سيو شده همچنان فراميني براي اتصال به فلان سايت يا باز کردن فلان پاپ آپ وجود دارد، با هر بار اجرا شدن ميخواهند به اينترنت وصل شوند تا آن فرامين را اجرا کنند و اينجوري مي شود که پنجره ي دايل اپ مي ايد! در طول کار با ويندوز هم شايد برنامه اي هوس اپديت شدن به سرش بزند که باز هم پنجره ي کانکت شدن باز ميشود (البته spywear ها و اينا هم فکر کنم بايد در نظر گرفت):

براي رفتن به Internet Properties هم روي لوگوي اينترنت اکسپلورر تو دسکتاپ رايت کليک کنيد و بعد کانکشنز رو انتخاب کنبد و باقي قضايا و يا از تو اينترنت اکسپلورر رو بخش Tools کليک کنيد و از تو منوي باز شده Internet Options رو انتخاب کنيد و به زبانه ي کانکشنز برويد و باز هم باقي قضايا!!

attachment.php

فایل های ضمیمه

• dialup.JPG
    dialup.JPG
    56.5 KB · نمایش ها: 29

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
خواهش مي کنم :happy:

اميدوارم کارگشا هم بوده باشه :blush:

-------
اديت براي پست شماره 2!

اسپاي ور رو بايد مي نوشتم spyware اشتباهي يه چيز ديگه نوشتم، لطفا يه وقت مسخره نفرماييد!

بالا