• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با پهنای باند الکی ؟!؟!

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام ،
نمیدونم اینجا جاشه یا نه ولی خوب هرچی فکر کردم بهتر از اینجا پیدا نکردم که شوالم رو بپرسم ! تا حالا شده سایتتون پهنای باند الکی مصرف کنه ؟؟؟
من تازگی ها یه هاست از یاران طوس گرفتم (که دوستان خیلی تعریف میکردند ! ) بعد متوجه شدم که داره به طور نامعقولی پهنای باند الکی مصرف میکنه !
مثلا روی 200 ، 300 مگ پهنای باند مصر میکنه در صورتی که من همش 20 مگ رو هاستم فضا مصرف کردم و اصولا هنوز کسی ساتم رو نمیشناسه و گوگل تازه لطف کرده صفحه اولش رو ایندکس کرده !

من توی سیستم گذارش ترافیک که با خود هاست بهم دادن میرم (آمار سایت ) میزنه من کلا 3 مگ مصرف کردم ولی وقتی پهنای باند کنترل پنل رو میبینم در کمتر از یه هفته 500 مگ مصرف کردم بدون اینکه واقعا مصرف کرده باشم !

بهشون ایمیل زدم گفتم اینجوریه ! گفت از ftp مصرف شده ، ولی من مطمئنم با دیال آپ اندازه یه cd ! رو هاست چیزی نریخنم ! همون 20 مگی بوده که ریختم دیگه !

تا حالا برای کسی چنین مشکلی پیش اومده ؟؟ دلیلش چیه و میگید چیکار کنم ؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
شما وارد کنترل پنل هاست خودت شو و بعد برو به اینجا
Web/FTP Stats
خوب معلوم هست گزینه ار چک کن ببین کجا مصرفش بیشتر هست

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
و یه نکته دیگه این که به اون شمارنده مقدار پهنای باند سی پنل هیچ اعتباری نیست !!

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
کنترل پنلش helm اه ، Web/FTP Stats که نداره ولی Statistics داره مثلا امروز دقیقا ساعات 769 MG فقط send کرده! بابا این امکان نداره ! 769 مگ با 30 صفحه چند کیلوبایتی !؟!؟

اونوق توی آمار ساتش (که صفحه ها رو نشون میده ) کلا نوشته ما 3.85 MB مصرف کردیم که بدون احتساب ftp درست نشون میده ! حالا 20 مگ هم ftp کرده باشیم !

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
همینوجوری داره میره ! الان شده 1.61 GB!

بابا کمک ! کسی تا به حال این مشکل رو نداشته ؟!

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
قبول نمیکنه ! میگه حتما مصرف کردی دیگه که داره نشون میده بیخودی که نشون نمیده ! هی هم داره بد تر میشه از پست قبلی تا حالا 150 مگ دیگه مصرف کرده !

ممکنه تو یاین لیست IP ها و اینا رفته باشم بعد دارن بهم وصل میشن واسه رد شدن از فیل - تر مثلا ؟ البته من IP اختصاصی هم ندارم ! دوحالت داره دیگه یا داره بد میشمره یا اینکه یه جوری واقعلا داره خورده میشه این وسط پهنای باند من که در هر دو صورت هم من مسئولش نیستم ! مسئولش هاسته !

تا حالا اینجوی نشده بودم !

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
قبول نمیکنه ! میگه حتما مصرف کردی دیگه که داره نشون میده بیخودی که نشون نمیده ! هی هم داره بد تر میشه از پست قبلی تا حالا 150 مگ دیگه مصرف کرده !

ممکنه تو یاین لیست IP ها و اینا رفته باشم بعد دارن بهم وصل میشن واسه رد شدن از فیل - تر مثلا ؟ البته من IP اختصاصی هم ندارم ! دوحالت داره دیگه یا داره بد میشمره یا اینکه یه جوری واقعلا داره خورده میشه این وسط پهنای باند من که در هر دو صورت هم من مسئولش نیستم ! مسئولش هاسته !

تا حالا اینجوی نشده بودم !

خوب شما اطلاعات سایت رو کامل پاک کن برای 2 روز اگر باز هم بالا رفت اطلاع بده یا عوض کن هاستت رو

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شد 1.90 GB ! :blink:
توی asp.net سوال کردم بهم اینو گفتن :
کد:
Personal opinion, change the hosting company. 
They may have a switch or router that is not working well and sends more packets, 
they'll count that as bandwidth. I seen it before!

بهشون گفتم اگه قبول نکنن هاست رو عوض میکنیم ! بای چی پاک کنم ! بابا معلومه دیگه داره بیخودی میشمره مگه من دفعه اولمه هاست دارم ! (خدایی نمیدونم دفعه چندممه یا هدودن دفعه چندممه ! ):lol:

من مطمئنم این داره یه چیزی برای خودش میشمره ! الان باید بن ویت من حد اکثر شده باشه 50 مگ نه 2 گیگ ! این که یه اختلاف چیزی نیست که بشه احتمال داد درست باشه !;)

چون میترسم پاک کنم گوگل بیاد سرچ کنه ببینه خبری نیست بعد دیگه اسب بیار و لوبیا بار کن !

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
سلام
ایراد رو بر شرکت یاران طوس نگیرید.
اگر مدیریت سایتتون با Cpanel باشه سی پنل قاطی پاتی زیاد داره و اعتباری بهش نیست این مشکل ممکنه برای محاسبه فضای هاست شما هم پیش بیاد.

اگر سیستم های دیگر باشد باز اون ها هم عاری از خطا نیستن که من زیاد آشنایی بهشون ندارم.

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
آخرین تغییرات : Bandwidth Usage: 2,091.59 MBytes :blink:

حالا مام از اونا ایراد نگرفتیم دوست من ! مشکل اینه که بندویت من مثل نقل و نبات داره میره !
حالا اگه شما اینجوری تشخیص میدی که چون بتد ویت من داره مثل نقل و نبات میره هاستینگم زیر سوال میره خوب اون یه امر دیگست !
ولی الان مشکل ما آبی اه که داره از کوزه میره ! میخوایم ببینیم سوراخش کجاست !

کنترل پنل هم helm اه .

اینم دوباره اونور بهم گفتن:

کد:
check your site stats (if they provide you a webstats) 
and see which IP is utilizing the bandwidth. Your site might be under attack...

عجبا ! نظری تجربه ای ؟!

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1
حسین جان این مورد شما برای من یکی که تازگی داشت ولی جواب آخرشون رو انجام بده ببین چه IP یی داره سایتت رو مشاهده، مطالعه و دانلود مطالب می کنه ا

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
لاگ فایلمو دیدم ! توش خبری نبود که بگی داره از صبح تا حالا 1.5 GB مصرف شده !
فعلا همه فایل ها رو پاک کردم از روی سرور ببنیم چی میشه !

اینم آخرین عدد 2,238.95 MBytes

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
ببین حسین..من هم مثل دوستمون فکر می کنم.
همه فایل ها رو پاک کن...
خوب..
و یا برای همه پسبورد بزار...
برای چند روز
معلوم میشه دیگه...چه خبر

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من دیشب همه فایل ها رو پاک کردم وقتی آخرین پست رو زدم ! باورتون نمیشه از ساعت 3 صبح تا حالا (تقریبا 7 ساعت ) شده 2,793.97 MBytes هیچ فایلی هم روی سرور نیست !
خدا رحم کنه ! میترسم آخرش بدهکارم بشم !

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
خوب این کار رو کردی پس معلوم هست مشکل از سرور هاست ت هست.
حتما باهاشون تماس بگیر...بگو من که فایل ها رو پاک کردم هیچی ندارم....

اصلا پوشه public_html رو براش پسبورد بزار....

ببین چی میشه...

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
آخرش من همه چی رو پاک کردم و دیدم که نوز داره میرا بالا ، ایمیلی رو که همه ایمیل ها رو میگرفتم تنظیم کردم که این کارو نکنه (گرچه اصل اایمیلی نمیومد ) معلوم شد همونی که بهم گفته بودند درست بوده ، یعنی یکی از روتر ها یا سوییچ ها خرابه با عث میشه که پهنای باند برام حساب بشه !

بالا