• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با پیوند یکتا

reza_yki

Registered User
لایک‌ها
23
سلام

من می خوام آدرس پست تایپ وبلاگم به شکل زیر باشه

http://www.sitename.com/blog
من قالب رو تو لوکال تست می کنم درست هست و کامل چیزی رو که می خوام نشون می ده مثل بالا

ولی تو هاست به شکل دیگری نشون می ده گه نمی خوام به این شکل باشه پیوند یکتا رو هم هر چقدر تغییر می دم اثری نداره لطفا راهنمایی کنید

http://www.sitename.com/?post_type=blog

U3F

Registered User
لایک‌ها
221
سلام
باید یه فایل برای پست تایپ بسازی و Template Name توش قرار بدی و یه برگه بسازی و از ستون سمت چپ قالب، اون فایل رو انتخاب کنی

reza_yki

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
باید یه فایل برای پست تایپ بسازی و Template Name توش قرار بدی و یه برگه بسازی و از ستون سمت چپ قالب، اون فایل رو انتخاب کنی
ممنون از راهنمایی ولی چرا تو لوکال همه چیز درست هست ولی تو هاست به این شکل نشون داده میشه

h_p609

Registered User
لایک‌ها
40
این مشکلات معمولا با وب سرورهای لوکال مثه wamp و xamp وجود داره که باعث میشه عملکرد سیستم روی لوکال و هاست اصلی کمی با هم فرق کنه

reza_yki

Registered User
لایک‌ها
23
این مشکلات معمولا با وب سرورهای لوکال مثه wamp و xamp وجود داره که باعث میشه عملکرد سیستم روی لوکال و هاست اصلی کمی با هم فرق کنه
خوب من نمی خوام از برگه استفاده کنم چرا من تو پیوند یکتا تغییر می دم هیچ تغییری تو این مورد انجام نمی شه؟
چی کار کنم

h_p609

Registered User
لایک‌ها
40
بهتره توی هاستت یه پوشه به اسم blog بسازی و فایلهای وردپرس را توی اون آپلود کنی به جای ریشه هاست اصلی. بعد توی تنظیمات وردپرس آدرس سایتت را به صورتی که گفتی بنویس

reza_yki

Registered User
لایک‌ها
23
بهتره توی هاستت یه پوشه به اسم blog بسازی و فایلهای وردپرس را توی اون آپلود کنی به جای ریشه هاست اصلی. بعد توی تنظیمات وردپرس آدرس سایتت را به صورتی که گفتی بنویس
ببینید من یه پست تایپ درست کردم به اسم blog که می خوام مطالب وبلاگم رو توش قرار بدم و جدا از مطالب اصلی سایت هست که همش تو یه وردپرس هست و نمی خوام بی جهت دوتا وردپرس جدا نصب کنم که هم حجم سایت بالا بره و هم دردسربیشتری داره

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261

thinkdiff

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
دوست عزیز موضوع پیوند یکتای شماست. ی سر برین داخل پنل وردپرستون، قسمت تنظیمات > پیوند یکتا اونجا تعیین کنید که فرمت آدرس لینک ها چطوری باشه. اگر بذارین رو نوشته مناسب کار شماست. بعد هم موقع قرار دادن پستتون، زیر عنوان یک دکمه ویرایش هم میاره که میتونین دقیقا ادیتش کنید.

بالا