• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با کامپیوتر

babak 17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من وقتی با کامپیوترم بازی می کنم (underground 2)یک دفعه کامپیوترمrestart می کنه اشکال از چی ممکنه باشه؟
رم 256 کینگ
گرافیکfx5200ممنون

m_ab

Registered User
لایک‌ها
0
مشکل از قسمت های مختلف میتونه باشه، ولی قبل از اینکه بگیم مشکل از کجا میتونه باشه باید دید این مشکل فقط در این بازیه یا در بازیهای دیگه هم مشکل مشابهی دارید یا نه؟
ولی در کل اول اینکه ممکنه با update درایور گرافیک درست بشه، اما میتونه از رم هم باشه ولی رم شما برای این بازی کافیه،
احتمال قوی تر همون درایور گرافیک هست.

bahram677

Registered User
لایک‌ها
7
سلم دوست عزیز

اگر فقط موقع بازی اینطور میشه و در حالت عادی که فشار رو سیستم نیست مشکلی نداره احتمال داره که مشکل داغ شدن کارت گرافیک باشه البته رم سیستمتون اصلا کافی نیست.
شما چک کن ببین در بقیه بازیها هم این مشکل رو داری یا فقط این بازی؟

babak 17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله من در بقیه بازیها هم این مشکل رو دارم

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
سيستم شما زود داغ مي كنه احتمالا كه اين طوري مي شه

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
من وقتی با کامپیوترم بازی می کنم (underground 2)یک دفعه کامپیوترمrestart می کنه اشکال از چی ممکنه باشه؟
رم 256 کینگ
گرافیکfx5200ممنون

با احترام به نظر بقيه دوستان در چنين مواردي كه كامپيوتر ري استارت مي كنه مشكل از cpu هست نه رم . احتمالا cpu شما بايد از مدل هاي قديمي سلرون باشه . درسته ؟

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با احترام به نظر بقيه دوستان در چنين مواردي كه كامپيوتر ري استارت مي كنه مشكل از cpu هست نه رم . احتمالا cpu شما بايد از مدل هاي قديمي سلرون باشه . درسته ؟
دوست عزیز احتمالش کمه چون اگه منظورتون اینه که CPU داغ میکنه و کامپیوتر ری استارت میشه خوب باید دقت کنی که دوستمون گفت فقط تو بازیها این اتفاق میفته اگه اینطوری بود که شما میگی تو هر کاری که یمقدار سنگین باشه کامپیوتر باید ری استارت بشه .

m_ab

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان،

من خودم این بازیو با سیستمی با مشخصاتی از این پایین تر به راحتی بازی کردم ( cpu III 1000 و ram 256 ) تازه گرافیکم 64 بود اونم ATI 7000 !

ولی برای مشکل این دوستمون بازم میگم اول درایور رو آپدیت کن بعد هم با memtest رم هاتو یه چک کن.

موفق باشی

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
با برنامه تست رم ميكروسافت رم سيستم رو تست كنيد. حداقل 3 بار تست كنيد. اول ببينيم رم سالم هست يا نه

بالا