• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با گارانتی اتصالات

bahram20002002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت شما دوستان عزیز من جدیدا یه گوشی نوکیا 6020 خریده ام حالا اومدم کد #06*# را زدم سریالی به من داد بعد اومدم با سریال پشت گوشی مقایسه کردم با تعجب دیدم دو شماره اخرش فرق میکنه جالبیش اینکه روی جعبش هم سریالش با داخل خود گوشی یکی هست تازه با گارانتی اتصالات هست من حالا یه سوال دارم مگه شرکت هایی که گارانتی میدم نباید گوشی هاشون ریجستر شده باشه . تازه خودم لیبل جبعش رو باز کردم پس مطمئن هست دست دو یا هر چیز دیگه نیست به نظر شما با این چیزهایی که گفتم باید چه کنم ممنون میشم

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت شما دوستان عزیز من جدیدا یه گوشی نوکیا 6020 خریده ام حالا اومدم کد #06*# را زدم سریالی به من داد بعد اومدم با سریال پشت گوشی مقایسه کردم با تعجب دیدم دو شماره اخرش فرق میکنه جالبیش اینکه روی جعبش هم سریالش با داخل خود گوشی یکی هست تازه با گارانتی اتصالات هست من حالا یه سوال دارم مگه شرکت هایی که گارانتی میدم نباید گوشی هاشون ریجستر شده باشه . تازه خودم لیبل جبعش رو باز کردم پس مطمئن هست دست دو یا هر چیز دیگه نیست به نظر شما با این چیزهایی که گفتم باید چه کنم ممنون میشم

چند وقت هست که خریداری کردید ؟؟؟؟
موضوع رو هر چه سریعتر با مغازه فروشنده مطرح کنید.

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
این شماره ای که میگی چند رقمیه؟
اگه 15 رقمیه که ایراد داره ولی اگر 17 رقمیه مشکلی نیست و 2 رقم آخر ورژن نرم افزاریو نشون میده
البته من اینو توی سونی اریکسونها دیده بودم!

bahram20002002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از اینکه جواب دادید راستش فقط دو رقم اخر فرق میکنه داخل گوشی زده 60 داخل جا باطری زده 10 حالا میگید ایراد داره

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
آقا چکار کردی
مشکلت حل شد؟
نگفتی که هر دو 15 رقمیند یا نه؟

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474

هر طوری هست یرو پیش مغازه دار داد و بیداد کن. 100 در 100 جواب میده
good.gif

بالا