• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با گارانتی ماتریس بخاطر مانیتور MSI

وضعیت
موضوع بسته شده است.

david sun

Registered User
لایک‌ها
49
درود رفقا

من یک عدد مانیتور ام اس ای داشتم مدل مانیتور 27 اینچ MSI مدل MAG271CQR این مانیتور چند وقت پیش دچار مشکل شد بردم گارانتی بعد چند روز گفتن که مانیتور قابل تعمیر نیست و باید تعویض شه حالا هم امروز گفتن مدل مانیتور شما رو نداریم عوضش میتونیم مدل 32 اینچی MAG322CQR رو به شما بدیم مابه التفاوتش رو که 3 میلیون 500 هزار تومن هست رو پرداخت کنید !

بنده عرض کردم که مانیتور من داخل بازار موجوده با قیمت 14 میلیون و 300 هزار تومن به بالا و مانیتور 32 اینچی پیشنهادی شما هم داخل بازار موجود با قیمت 15 میلیون تومن حالا این مابه التفاوت پرداختی من که نباید 3 میلیون 500 هزار تومن باشه نهایتش زیر 1 میلیون تومن باید بشه بعد برگشتن گفتن اگر از پیشنهاد ما خوشتون نیومده میتونید فاکتور خریدتون رو بیارید تا هزینه رو بهتون برگردونیم! بعدش بنده عرض کردم من مانیتورم رو آخر سال 98 با دلار اون موقع خریدم 7 میلیون خورده ای الان دلار شده 27 تومن و مانیتور من شده 14 میلیون و خورده ای چجوری حساب می کنید گفتن که هر چی که فاکتور باشه ما همون رو میدیم !!!

دوباره عرض کردم که این مابه التفاوت خیلی زیاده بعد گفتن چون ما مانیتور شما رو موجود نداریم و مانیتور شما هم کارکرده بوده نهایتا بیاید آخرش 2 میلیون مابه التفاوت بدید مدل 32 اینچی رو بگیرید عرض کردم 2 میلیون هم بالاست نهایتش باید زیر 1 میلیون بشه که دوباره گفتن اگر نمیخواید فاکتور بیارید هر چی که فاکتور باشه ما همون رو میدیم !!!

لطفا کمک و راهنمایی کنید ممنون🌹

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
شما موضوع رو از طریق اتحادیه پیگیری کنید به دست و پای شما میفتن
اشنا داشته باشی کار میکنی وگرنه اتحادیه کیه خود رفقاشونن دیگه اینا نرن بهشون رای ندن ریس اتحادیه کی میخواد بشه 2 تومن رو بده بره بابا جنس گارانتی دار همینه ایران

Sent from my IN2020 using Tapatalk

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
با سلام و درود.
از طریق وبسایت اتحادیه میتونید ثبت شکایت کنید:
فقط قبل از ثبت شکایت تا حد ممکن مدارک ازشون جمع کنید. از پیشنهادات قیمتشون تا هر مدرکی که نشون میده اقلام در بازار موجود هست و اونها از تعهدشون سر باز میزنن.
خوب که مداکتون جمع شد، بهشون پیشنهاد نهاییتون رو بدید با همین توضیحاتی که اینجا دادید (اختلاف قیمت 1 میلیون و ...).
در پایان بهشون اعلام کنید شکایتتون رو به اتحادیه خواهید برد و از اون طریق پیگیر خواهید شد.

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
اشنا داشته باشی کار میکنی وگرنه اتحادیه کیه خود رفقاشونن دیگه اینا نرن بهشون رای ندن ریس اتحادیه کی میخواد بشه 2 تومن رو بده بره بابا جنس گارانتی دار همینه ایران

با درود.
این رو با اطمینان میگم که اگر مشکل با فروشگاه های سطح شهر باشه، اتحادیه به شدت پیگیره (حداقل تا 2 سال قبل اینطور بود) و عمدتاً هم اتحادیه طرف خریدار رو میگیره.
اما با شرکت وارد کننده تا حالا همچون موردی نداشتم.
امیدوارم ختم به خیر بشه و این دوستمون هم به حقشون برسن.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
با درود.
این رو با اطمینان میگم که اگر مشکل با فروشگاه های سطح شهر باشه، اتحادیه به شدت پیگیره (حداقل تا 2 سال قبل اینطور بود) و عمدتاً هم اتحادیه طرف خریدار رو میگیره.
اما با شرکت وارد کننده تا حالا همچون موردی نداشتم.
امیدوارم ختم به خیر بشه و این دوستمون هم به حقشون برسن.
فروشگاه بله ولی این گارانتیا دم کلفتن خیلی خیلی بعیده

mrg66

Registered User
لایک‌ها
539
ماتریس گارانتیه خوبیه. سعی کن باهشون کنار بیای. این مانیتور جدید هم بیشتر از ۵۰۰ ت ارزش داره. ۱۶۵ هرتزی و پنل ۱۰ بیتی خیلی مهمه و سایز ۳۲

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
قیمت مانیتور شما حدودا 12.5 تا 13 تومن هست و مانیتوری که بهتون پیشنهاد دادن 15 تا 15.5 قیمتشه
مانیتور خودتون 140 هرتزه ولی مانیتور پیشنهادی 165 هرتز هست
بنابراین به نظرم بدون هیچ دعوا و بحثی برید و مانیتور پیشنهادی رو تحویل بگیرید (چون هم بازم باهاشون کار دارید به خاطر مانیتور جدیدتون و هم اینکه اگه ازشون شکایت کنید ممکنه نهایتا راضی بشن با 1 تومن تعویض کنن ولی یهو یه جنس معیوب میدن بهتون)

اون سایتی هم که قیمت مانیتور شما رو زده 14.3 یه مدل بالاترش رو هم داره که زده 12.5 و هیچ تفاوت خاصی هم با مانیتور شما نداره (تنها تفاوتشون توی میزان روشنایی و رفرش ریت صفحه هست که ماله شما 400 و 140 هرتز هست و این مدل جدیده 300 و 165 هرتز که مدل جدیدتر برتری داره به مدل شما)
اینم یکی دیگه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا