bingo55521
Registered User
- نوشتهها
- 186
- لایکها
- 20
سلام
خسته نباشید.
من یه گوشی هوآوی جی 525 خریدم..که اصلا فکر نمیکردم اینقدر باطریش رو مخ باشه.
چند تا مشکل دارم باهاش ممنون میشم بگید چجوری حلش کنم؟
اولیش مشکل باطری هست.من 5 دقیقه ترافیک ریسر بازی کردم باطریم از 40 درصد رسید به 8 درصد.بعد چند لحظه گوشی بدون استفاده بود باطری شد 19 درصد .آیا اینقدر مصرف زیاد عادیه؟
قبل از این که بخرم توی این سایتای موبایلی پرسیدم که این گوشی خوبه؟همه گفتن آره خوبه بخر و... حالا رفتم همونجا مشکلمو میگم که مشورت کنم به من میگن دو زار پول دادی توقع گوشی یک میلیونی داری ؟ :|
بگذریم.
من یه سری مطالب خوندم در مورد رام رسمی برای این گوشی که مشکل باطریش حل شده و... ولی اصلا نمیدونم همچین چیزی هست؟واقعیه؟ نمیخوام گوشیم روت بشه .
خلاصه راهنمایی کنید مشکل باطریشو یه جوری حل کنم.
یه سوال دیگه داغ شدن قسمت پایین گوشی عادیه؟
با تشکر
خسته نباشید.
من یه گوشی هوآوی جی 525 خریدم..که اصلا فکر نمیکردم اینقدر باطریش رو مخ باشه.
چند تا مشکل دارم باهاش ممنون میشم بگید چجوری حلش کنم؟
اولیش مشکل باطری هست.من 5 دقیقه ترافیک ریسر بازی کردم باطریم از 40 درصد رسید به 8 درصد.بعد چند لحظه گوشی بدون استفاده بود باطری شد 19 درصد .آیا اینقدر مصرف زیاد عادیه؟
قبل از این که بخرم توی این سایتای موبایلی پرسیدم که این گوشی خوبه؟همه گفتن آره خوبه بخر و... حالا رفتم همونجا مشکلمو میگم که مشورت کنم به من میگن دو زار پول دادی توقع گوشی یک میلیونی داری ؟ :|
بگذریم.
من یه سری مطالب خوندم در مورد رام رسمی برای این گوشی که مشکل باطریش حل شده و... ولی اصلا نمیدونم همچین چیزی هست؟واقعیه؟ نمیخوام گوشیم روت بشه .
خلاصه راهنمایی کنید مشکل باطریشو یه جوری حل کنم.
یه سوال دیگه داغ شدن قسمت پایین گوشی عادیه؟
با تشکر