• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با یاهو مسنجر

Kiaterra56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشید به دوستان
مشکلی که پیدا کردم اینه: یه بیشعوری رو متاسفانه به اشتباه add کردم تو یاهو مسنجر:eek:hno:، بعد که آی دی شو از تو لیستم پاک کردم، داره همین طور چپ و راست off میذاره:mad:، باید چیکار کنم که دیگه هیچ پیغامی ازش دریافت نکنم. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
سلام و خسته نباشید به دوستان
مشکلی که پیدا کردم اینه: یه بیشعوری رو متاسفانه به اشتباه add کردم تو یاهو مسنجر:eek:hno:، بعد که آی دی شو از تو لیستم پاک کردم، داره همین طور چپ و راست off میذاره:mad:، باید چیکار کنم که دیگه هیچ پیغامی ازش دریافت نکنم. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

درود،

یوزر و پسووردِ خودتون و آی دیِ طرفِ مقابل رو برام پیام خصوصی کنین، براتو پاکش میکنم آی دیتون رو از لیستِ اون مزاحم.

Ali.9

Registered User
لایک‌ها
58
آی دیشو پاک کن دوباره پی ام داد از بالا اگنور رو بزن .

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
درود،

یوزر و پسووردِ خودتون و آی دیِ طرفِ مقابل رو برام پیام خصوصی کنین، براتو پاکش میکنم آی دیتون رو از لیستِ اون مزاحم.

این دوستمون راهی بسیار کاربردی پیشنهاد کردن.:D
اگر ایشون انجام ندادن بدید من تا واستون اوکی کنم :lol:

Kiaterra56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالا سمت راست پنجره ی PM

اول رو آیدیش کلیک کن که باز شه بعد 2 گزینه ادد و ایگنور رو میبینی.ignore رو بزن

آی دیشو پاک کن دوباره پی ام داد از بالا اگنور رو بزن .

مرسي دوستان

درود،

این دوستمون راهی بسیار کاربردی پیشنهاد کردن.:D
اگر ایشون انجام ندادن بدید من تا واستون اوکی کنم :lol:

:D

بن دائم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
یاهو مسنجرو از روی سیستمت حذف کن دیگه هم هیچوقت نصبش نکن .

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

من به جای استاتر از راهکار بسیار زیبا و کاربردی شما تشکر میکنم.
ان شاالله پی تی اینطور کاربرهای فعالی رو از دست نده.

haghft

Registered User
لایک‌ها
328
من به جای استاتر از راهکار بسیار زیبا و کاربردی شما تشکر میکنم.
ان شاالله پی تی اینطور کاربرهای فعالی رو از دست نده.

ببینید
یاهو چیز خوبی اصلا نیست اما چون بیشتر افراد ازش استفاده می کنن بقیه هم استفاده می کنند

بهترین به نظر من اسکایپ Skype هست
سرعت بالا در بخش ویدئو کال و ویس کال

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
درود

ببخشيد ديدم جمع اساتيد ياهو مسنجر جمعه گفتم بنده هم يك پرسشي بپرسم! اون كسي كه ignore ميشه هم هيچوقت ميتونه متوجه بشه؟

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
بر اساس گفته ی یاهو توی این صفحه(قسمت Additional Information )
Yahoo
نمیتونه متوجه بشه:
Deleted and ignored contacts won't be notified that they have been deleted or ignored

برای اینکه متوجه بشه خود کاربران گفتن 2تا راه است
1 - اگه مدت زیادی توی لیستتون به حالت آفلاین بود یعنی نمیخواد با شما صحبت کنه(عجب راه حلی :دی)
2 - اگه به شخصی که شما رو ignore کرده پیغام بزنید بهتون اخطار داده میشه که فقط در صورتی که طرف مقابل برای شما پیغام بزنه میتونید باهاش صحبت کنید.
یعنی اول اون باید پیغام بزنه تا شما بتونید باهاش صحبت کنید.
موفق باشید

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
بر اساس گفته ی یاهو توی این صفحه(قسمت Additional Information )
Yahoo
نمیتونه متوجه بشه:
Deleted and ignored contacts won't be notified that they have been deleted or ignored

برای اینکه متوجه بشه خود کاربران گفتن 2تا راه است
1 - اگه مدت زیادی توی لیستتون به حالت آفلاین بود یعنی نمیخواد با شما صحبت کنه(عجب راه حلی :دی)
2 - اگه به شخصی که شما رو ignore کرده پیغام بزنید بهتون اخطار داده میشه که فقط در صورتی که طرف مقابل برای شما پیغام بزنه میتونید باهاش صحبت کنید.
یعنی اول اون باید پیغام بزنه تا شما بتونید باهاش صحبت کنید.
موفق باشید

درود

سپاس فراوان به خاطر پاسخ!

ميگم راستي، اگه به كسي در ياهو ايميل بفرستيم و اين ايميل دريافت بشه كه
Hi. This is the qmail-send program at yahoo.com.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.

Remote host said: 554 delivery error: dd This user doesn't have a yahoo.de account

در حالي كه فرض كنيد تا 10 روز پيش از اين تاريخ، ايميلها بدون مشكل فرستاده مي شده. دليلش چي مي تونه باشه؟ :blush:

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
@Kasandra
همونطور که توی پیغام مشخص هستش چنین ایمیلی وجود نداره.واسه همین نتونسته ایمیل رو بفرسته
یا ایمیل رو اشتباه وارد کردید یا ایمیل حذف شده.البته گاهی اوقات ایمیل Suspend میشه(بخاطر تلاش برای دستیابی غیر مجاز و...) که اون هم باعث میشه ایمیل فرستاده نشه.
خط آخر پیغام رو اگه توی گوگل سرچ کنید نتایج زیادی براتون میاره.مثلا این نمونه:

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
@Kasandra
همونطور که توی پیغام مشخص هستش چنین ایمیلی وجود نداره.واسه همین نتونسته ایمیل رو بفرسته
یا ایمیل رو اشتباه وارد کردید یا ایمیل حذف شده.البته گاهی اوقات ایمیل Suspend میشه(بخاطر تلاش برای دستیابی غیر مجاز و...) که اون هم باعث میشه ایمیل فرستاده نشه.
خط آخر پیغام رو اگه توی گوگل سرچ کنید نتایج زیادی براتون میاره.مثلا این نمونه:

درود

سپاس فراوان به خاطر پاسخ چون واقعا به نوعي ديگه نا اميد شده بودم كسي به اينجا سربزنه! :blush:

راستش همين برام عجيبه چون چند ساله كه ايميل به اين آدرس بدون مشكل فرستاده مي شده و همين كه حرف اول آدرس رو تايپ مي كردم هميشه آدرس كامل نمايان ميشده تو

همون بخش ادرس، براي همين نمي تونه اشتباه وارد شده باشه. "دسترسي غيرمجاز" چي ميتونه باشه ؟!!

اين لينكي كه قرار داده بوديد رو هم چك كردم. ببخشيد كه اين قدر با پرسشها وقت شما رو گرفتم. راستش چون اكانت جي ميل اين فرد هم ايميلها رو برميگردونه-در صورتي كه زماني

همون هم بدون مشكل انجام ميشده- و تنها راه ارتباطي در حال حاضر همين ايميلها بوده، واقعا نگران كننده شد. براي همين گفتم شايد بهتر باشه از راهنمايي و البته تجربه ديگران

استفاده كنم.

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
@Kasandra
بخاطر تاخیر شرمنده.
214920_Cherna-facepalm.gif

"دسترسي غيرمجاز" چي ميتونه باشه ؟!!
یعنی اینکه بفرض من بخوام به ایمیل شما دسترسی پیدا کنم اما چون پسورد ندارم واسه همین پسوردهای مختلف رو تست میکنم.بعد از چندبار وارد کردن پسورد اشتباه اکانت suspend میشه
صاحب اصلی ایمیل باید دوباره اکانت رو فعال کنه.
یه سوال:شما احیانا ایمیل بصورت گروهی که نمیفرستید؟
چون ممکنه یکی از ایمیل ها که براشون فرستاده میشه این مشکل رو داشته باشه و بقیه ایمیل ها مشکلی نداشته باشند.
+
اخطار gmail رو هم اگه بتونید بذارید خیلی خوب میشه.یا اصلا میتونید این لینک رو مشاهده کنید.طبق سوالات برید جلو احتمال زیاد دلیل فرستاده نشدن ایمیل رو بهتون میگه:

مثلا این نمونه:

dW.jpg

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
@Kasandra
بخاطر تاخیر شرمنده.
214920_Cherna-facepalm.gif

یعنی اینکه بفرض من بخوام به ایمیل شما دسترسی پیدا کنم اما چون پسورد ندارم واسه همین پسوردهای مختلف رو تست میکنم.بعد از چندبار وارد کردن پسورد اشتباه اکانت suspend میشه
صاحب اصلی ایمیل باید دوباره اکانت رو فعال کنه.
یه سوال:شما احیانا ایمیل بصورت گروهی که نمیفرستید؟
چون ممکنه یکی از ایمیل ها که براشون فرستاده میشه این مشکل رو داشته باشه و بقیه ایمیل ها مشکلی نداشته باشند.
+
اخطار gmail رو هم اگه بتونید بذارید خیلی خوب میشه.یا اصلا میتونید این لینک رو مشاهده کنید.طبق سوالات برید جلو احتمال زیاد دلیل فرستاده نشدن ایمیل رو بهتون میگه:

مثلا این نمونه:

مشاهده پیوست 161315

درود

اوه خواهش مي كنم اين بنده هستم كه بايد شرمنده باشم كه اين همه دارم با اين پرسشها شما رو به زحمت مي اندازم و وقتتون رو مي گيرم! مشاهده پیوست 161497

به بهترين شكل ممكن پاسخ داديد و من واقعا نمي دونم چطور بايد سپاسگزاري كنم! :blush:

16_14_21.gif
16_14_21.gif
16_14_21.gif

اينه خطايي كه گزارش ميشه:

جيميل:
Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 554 554 delivery error: dd This user doesn't have a yahoo.de account
ياهو:

does not like recipient.
Remote host said: 550-5.1.1 The email account that you tried to reach does not exist. Please try
550-5.1.1 double-checking the recipient's email address for typos or
550-5.1.1 unnecessary spaces. Learn more at

از انجايي كه چند بار به شكلهاي مختلف و با اطمينان از درست بودن آدرس ايميل تلاش كردم، به احتمال زياد ديگه بايد همون suspend شده باشه. راستش مي خواستم يه جورايي مطمئن بشم Ignore نشدم يه وقتي!!! :blush: :blush: :blush:

Last edited:
بالا