• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با یاهو مسنجر

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
دوستان سلام
من از یاهو مسنجر ورژن 7.5 بتا استفاده می کنم ، اخیرا توی این دو سه روزه خیلی گیر می ده ، و مدام قطع و وصل می شه یا اصلا وصل نمی شه !!هر وقت هم که ساین اوت می کنم رقم های پسورد از 6 تا به 8 تا تغییر می کنه ، برای همین هم موقع اتصال بعدی باز مجبورم پسورد را وارد کنم ، دو بار عزل اش کردم و دوباره نصب اش کردم ولی باز مشکل پابرجاست ، یک بارهایی هم که وارد نمی شه گیر میده که از طریق یک ماشین دیگه وارد شدی!!!!!
به خاطر همین ادا و اطوارهاش چند تا پیغام مهم را از دست دادم و طرف کلی از دستم شاکی شد ( خداییش آخر بد شانسی ام ) ، ممنون می شم راهنماییم کنید .

و مشکل دوم :
من می خوام از آرشیو یاهو مسنجرم پرینت بگیرم ولی فقط از صفحه اول پرینت می گیره ،تموم تنظیمات هم درسته ، چی کارش باید بکنم ؟

ali_fa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Ahmad reza :
دوستان سلام
من از یاهو مسنجر ورژن 7.5 بتا استفاده می کنم ، اخیرا توی این دو سه روزه خیلی گیر می ده ، و مدام قطع و وصل می شه یا اصلا وصل نمی شه !!هر وقت هم که سینگ اوت می کنم رقم های پسورد از 6 تا به 8 تا تغییر می کنه ، برای همین هم موقع اتصال بعدی باز مجبورم پسورد را وارد کنم ، دو بار عزل اش کردم و دوباره نصب اش کردم ولی باز مشکل پابرجاست ، یک بارهایی هم که وارد نمی شه گیر میده که از طریق یک ماشین دیگه وارد شدی!!!!!
به خاطر همین ادا و اطوارهاش چند تا پیغام مهم را از دست دادم و طرف کلی از دستم شاکی شد ( خداییش آخر بد شانسی ام ) ، ممنون می شم راهنماییم کنید .

یاهو کلا بعضی وقتها مشکل پیدا میکنه :wacko:
ولی جدیدن خودمم با 7.5 همین مشکل شما رو داشتم ,7 رو سیستما نصب کردم مشکل حل شد اون error مربوط به ساین این شدن روی یه سیستم دیگه هم معمولا وقتی firewall خود messenger رو فعال میکنی پیش میاد :)

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
آقا یکی جواب بده .

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
درباره سوال اولت بايد بگم نسخه 7.5 بتا مشكلات زيادي داره و بهتره ازش استفاده نكني!!! فكر نكنم راهي غير از عوض كردن ورژن مسنجرت داشته باشي!!!
راجع به سوال دومت عرض كنم كه به راحتي مي توني بري توي آرشيو مسنجرت و تمامش را انتخاب كني و بعد در يك محيط واژه پرداز مثل نت پد و يا ورد آنها را پيست كني و به راحتي هر جور كه مي خواي پرينت بگيري!!!

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
به نقل از persian-earning :
درباره سوال اولت بايد بگم نسخه 7.5 بتا مشكلات زيادي داره و بهتره ازش استفاده نكني!!! فكر نكنم راهي غير از عوض كردن ورژن مسنجرت داشته باشي!!!
راجع به سوال دومت عرض كنم كه به راحتي مي توني بري توي آرشيو مسنجرت و تمامش را انتخاب كني و بعد در يك محيط واژه پرداز مثل نت پد و يا ورد آنها را پيست كني و به راحتي هر جور كه مي خواي پرينت بگيري!!!
ممنون از راهنماییتون ، ولی پیشنهاد شما ایرادش اینه که دیگه صورتک های یاهو ، صورتک نیستند و مشتی کاراکترند ، من نمی خوام این اتقاف رخ بده. راه دیگه ای نیست ؟

بالا