من ویندوزم را تازه نصب کرده ام. کلی هم برنامه های مورد نیازم را روش نصب کردم , اما الان برای نصب فتوشاپ سی اس 2 و آکروبات 8 پروفشنال ارور می ده و اینا رو نصب نمی کنه. هر دو برنامه مال JB هستن و آکروباته رو جای دیگه امتحان کردم و نصب شده. قبل از این دو تا آکروبات 7را نصب کردم که مشکلی نداشت و الان هم قشنگ کار می کنه.
در ضمن با این که ویندوزم تازه است اما گاهی یه صفحه ی ارور باز می شه بااین مضمون
Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience
اخیرا موقع بوت شدن هم پیغام میده که: دیسک بوت بده! بعد که ریست می کنم خودش آدم می شه ودرست میاد بالا! ولی اول این گیر رو میده !
خلاصه نمی دونم همه ی این قضایا ربطی به هم دارن یا نه؟ کسی می تونه کمک کنه؟ می تونه بگه مشکل چیه و چه طور باید حلش کنم؟ خصوصا در مورد نصب اون دو برنامه.
مرسی
در ضمن با این که ویندوزم تازه است اما گاهی یه صفحه ی ارور باز می شه بااین مضمون
Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience
اخیرا موقع بوت شدن هم پیغام میده که: دیسک بوت بده! بعد که ریست می کنم خودش آدم می شه ودرست میاد بالا! ولی اول این گیر رو میده !
خلاصه نمی دونم همه ی این قضایا ربطی به هم دارن یا نه؟ کسی می تونه کمک کنه؟ می تونه بگه مشکل چیه و چه طور باید حلش کنم؟ خصوصا در مورد نصب اون دو برنامه.
مرسی