• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با div

sanaz13x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان .

من یه Div دارم به نام Sta1 . من می خوام از طریق کد نویسی محتوای این Div رو بدست بیارم و محتوای جدید در اون قرار بدم .

باتشکر احسان

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوستان .

من یه Div دارم به نام Sta1 . من می خوام از طریق کد نویسی محتوای این Div رو بدست بیارم و محتوای جدید در اون قرار بدم .

باتشکر احسان
کد نویسی سمت سرور هست یا کلاینت ؟
اگه سرور ساید هست که با asp.net کار ساده ای هست و بهتره به جای div از asp:literal استفاده کنید

sanaz13x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کد نویسی سمت سرور هست یا کلاینت ؟
اگه سرور ساید هست که با asp.net کار ساده ای هست و بهتره به جای div از asp:literal استفاده کنید

دوست عزیز کد نویسی سمت سرور هست . ممنون از جوابتون . ولی می خواستم بدونم آیا نمی شه کاری کرد که خود Div رو InnerHtml کرد و سپس محتوای تغییر یافته رو در صفحه اعمال کنیم؟

در ضمن می خواستم بدونم Blogfa چگونه در قسمت قالب عمل می کند ؟ یعنی از چه طریق سورس قالب رو عوض می کنه و دوباره در صفحه قرار می دهد .

در ضمن راهی هست که وقتی کنترل ها یا Div ها را به صورت Absolute Position طراحی کردیم تمام اجزاء رو در وسط صفحه قرار دهیم .

باتشکر احسان

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
ببینید شما مثلا یه متن دارید به این صورت:
سلام <-name->
که اون رو تو یه دیتابیس ذخیره کردید
حالا میخواید اون رو بخونین و به جای <-name-> مقداری رو بر اساس شرایط برنامه بگذارید
اینجا میتونین از Replace استفاده کنین و جای <-name-> رو مثلا با مقدار به دست اومده که علی هست، پر کنید
حالا شما یک string دارید که حاوی "سلام علی" هست
این متغیر رشته ای رو تو یک کنترل asp.net روی صفحه میتونین بریزید
مثل asp:literal یا asp:label

بالا