• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با e-gold (value limit)

Alli

Registered User
لایک‌ها
0
من یک اکانتی e-gold داشتم که سال پیش ساخته بودم الان که login کردم تو آدرس که برای پرداخت به ایگولدمه یعنی این آدرس https://1732012.e-gold.com دیدم نوشته که این اکانت value limit داره و نمیشه بش پول ریخت ولی هیچ اطلاعاتی نبود که این چی هس فقط نوشته بود اگه یک اکانت دیگم درست شه و سیستم بفهمه ممکنه به همین وضعیت بره. حالا اینش خیالی نیست فقط اینکه خوده این چی هست و آیا میشه کاریش کرد؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
منم چیزی نفهمیدم.
کسی نمی دونه؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به نقل از Alli :
من یک اکانتی e-gold داشتم که سال پیش ساخته بودم الان که login کردم تو آدرس که برای پرداخت به ایگولدمه یعنی این آدرس https://1732012.e-gold.com دیدم نوشته که این اکانت value limit داره و نمیشه بش پول ریخت ولی هیچ اطلاعاتی نبود که این چی هس فقط نوشته بود اگه یک اکانت دیگم درست شه و سیستم بفهمه ممکنه به همین وضعیت بره. حالا اینش خیالی نیست فقط اینکه خوده این چی هست و آیا میشه کاریش کرد؟
به احتمال زیاد آدرس خودتون رو اشتباه داده بودید. ایگلد اگر بفهمه اکنت رو می بنده.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از Alli :
ایگلد هر ماه چیزی حدود 6 سنت از حساب اعضا کم میکنه و اگه حساب خالی باشه و نتونه این مبلغ رو کم کنه حساب رو اینطوری مسدود میکنه.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از balabala :
به احتمال زیاد آدرس خودتون رو اشتباه داده بودید. ایگلد اگر بفهمه اکنت رو می بنده.
اینم درسته.
حسابها با آدرسهای خیلی پرت یا ایمیل تکراری هم اینطوری میشن.

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
به نقل از mostafa_gm :
ایگلد هر ماه چیزی حدود 6 سنت از حساب اعضا کم میکنه و اگه حساب خالی باشه و نتونه این مبلغ رو کم کنه حساب رو اینطوری مسدود میکنه.
ایشون می گن که تونستن وارد حساب بشن ولی کسی نمی تونه به حسابشون پول واریز کنه.شاید به علت دیگه ای باشه .مثلا همین علتی که آقای balabala گفت.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به نقل از mostafa_gm :
اینم درسته.
حسابها با آدرسهای خیلی پرت یا ایمیل تکراری هم اینطوری میشن.
آره. من یه حساب داشتم آدرس توی آمریکا دادم (همین جوری)، فهمید همین بلا سرم اومد، کسی نمی تونست اسپند کنه ولی میشه ازش به یه حساب دیگه ریخت.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از vkamali :
ایشون می گن که تونستن وارد حساب بشن ولی کسی نمی تونه به حسابشون پول واریز کنه.شاید به علت دیگه ای باشه .مثلا همین علتی که آقای balabala گفت.
خوب Value Limit همینه دیگه.

Alli

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی از راهنمایی های همه

من یک اکانت دیگه گرفتم و می خوام ببینم اینم نبندن چون اسممو همون وارد کردم و اینکه می گن چک می کنن چقدر واقعیه؟ چون اینجوری که معلومه تعداد کاربرای اینا از پارسال تا حالا دو برابر شده نزدیک 200000 .

در مورد اکانت قبلی هم من آدرس اصلا وارد نکرده بودم و اینکه اونا چجوری آدرس رو چک می کنن و آیا آدرس ایمیل تو اکانت ایگول خیلی مهمه؟

یک سواله دیگم که داشتم اگر تو اکانتی که توش پوله این بلا سرش بیاد خالیش که میشه کرد؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
به نقل از mostafa_gm :
خوب Value Limit همینه دیگه.
آخه من فکر می کردم وقتی که پول توی حسابت نباشه بعد از مدتی حساب کلا بسته می شه.یعنی دیگه نمی شه وارد حساب شد.پس اینجوری نیست؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
به نقل از Alli :
در مورد اکانت قبلی هم من آدرس اصلا وارد نکرده بودم و اینکه اونا چجوری آدرس رو چک می کنن و آیا آدرس ایمیل تو اکانت ایگول خیلی مهمه؟
آدرس وارد نکرده بودین؟خب پس چه طور ثبت نام کردین؟قسمت آدرس رو پررنگ نوشته یعنی اینکه حتما باید وارد کنید.
آدرس ایمیل هم مهمه.چون بعضی وقت ها از شما پین کد می خواد که اون رو به آدرستون می فرسته.

Alli

Registered User
لایک‌ها
0
چرا، نوشته بودم no تو قسمت آدرس

بعدم اگه حساب خالی باشه نمی بنده، چون من حسابو دقیقا ماه 11 سال قبل باز کرده بودم و ه تنهاپولی توش نبود باش کارم نکرده بودم

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
به نقل از Alli :
کار اشتباهی کردین.حتما تا فهمیدن این آدرس رو وارد کردین اکانتتون رو بستن.
چون من حسابو دقیقا ماه 11 سال قبل باز کرده بودم و ه تنهاپولی توش نبود باش کارم نکرده بودم
منظورتون رو از این جمله نفهمیدم.یه جوری بود جملش.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از Alli :

بعدم اگه حساب خالی باشه نمی بنده، چون من حسابو دقیقا ماه 11 سال قبل باز کرده بودم و ه تنهاپولی توش نبود باش کارم نکرده بودم
چرا عزیز جان حساب اگه سر ماه کاملا خالی باشه value limit میذاره روش.

Alli

Registered User
لایک‌ها
0
مصطفی جان، پس یعنی حساب جدیدمم سر این ماه می بندن؟

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از Alli :
مصطفی جان، پس یعنی حساب جدیدمم سر این ماه می بندن؟
قبلا که 28 هر ماه 6 سنت کم میکردن و اگه اون موقع حساب خالی بود بسته میشد البته بسته شدن درست نیست چون میشه بهشون تلفن کرد و گفت که حسابو باز کنن.

بالا