• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با gridview

ns65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یک gridView دارم که بر اساس یک مقدار که از یک صفحه دیگه به اون فرستاده میشه (مثل یک id) اطلاعات یک جدول از پایگاه داده در اون قرار می گیره .
حالا چون ستون ها به صورت داینامیک ساخته می شه مشکلم اینه که نمی دونم چطوری Header ستون هام را تغییر بدم؟و اینکه یکی از ستون هامو غیر فعال کنم؟

Alghoochi

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر من بهتره شما از gridview استفاده نكنيد و به جاي اينكار بيايد از يه repeater يا datalist استفاده كني
مي توني اينكارو با شيئ گرايي هم بكني

ns65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تا حالا با هیچ کدوم از این کنترلها کار نکردم :( میشه در مورد یکی اش که ساده تر است یه کمی توضیح بدین؟

Alghoochi

Registered User
لایک‌ها
1
برنامه نویسی به سبک شیئ گرایی سخت تره مخصوصا اگه کار نکرده باشید ولی به نظر من بهترین روش شیئ گراییه. منم سایت خودم رو با شئی گرایی نوشتم.
توی Repeater می تونی اون بخشی رو که دوست داری طراحی کنی و کدهای html اون رو بنویسی و بعد یه جدول رو به عنوان datasource به اون بدی و repeater به تعداد رکوردهای جدول اون چیزی رو که تو می خوای تکرار می کنه

با Datalist می تونی مطالبت رو صفحه بندی کنی و مطالبت رو به صورت صفحه صفحه و جدا جدا نشون بدی
البته هرطور خودت صلاح می دونی می تونی از این پست هم استفاده کنی

http://forum.persiantools.com/t85759.html

موفق باشی

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
منظور از برنامه نویسی شیی گرایی چیه ؟؟؟ استفاده از gridview با شیی گرایی تناقض داره ؟؟

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
من یک gridView دارم که بر اساس یک مقدار که از یک صفحه دیگه به اون فرستاده میشه (مثل یک id) اطلاعات یک جدول از پایگاه داده در اون قرار می گیره .
حالا چون ستون ها به صورت داینامیک ساخته می شه مشکلم اینه که نمی دونم چطوری Header ستون هام را تغییر بدم؟و اینکه یکی از ستون هامو غیر فعال کنم؟
کد رو لطفا بیارید اینجا، ببینیم سیستم بایندینگ شما چجوریه

Alghoochi

Registered User
لایک‌ها
1
توي برنامه نويسي شيئ گرايي مي تونين اون چيزي رو كه ميخوايد تحت عنوان يه class تعريف كنيد و هر بار كه شما متغيري از نوع اون تعريف مي كني اون متغير همه ويژگي هاي class اوليه رو داره و مي تونيد از همه توابع تعريف شده تو اون class استفاده كنيد
من خودم از اين روش استفاده كردم جواب مي ده

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام

دوست عزیز فکر میکنم پروپرتی های زیر به دردت بخوره

کد:
[SIZE=2]GridView1.Columns[0].HeaderText
GridView1.Columns[0].Visible
[/SIZE]

اولی رو مساوی با یه متنی قرار بده که میخوای به عنوا هدر ستون 0 داشته باشی (برای ستونهای دیگه ایندکسش رو عوض کن ) برای دومی هم کافی اه یک مقدار فالس بهش بدی تا ستونت نا مرئی بشه ! الیته نامرئی شدن ستون مثل ID میتونه برای آپدیت و حذف اتوماتیک مشکل ایجاد کنه در نتیجه بهتره اون رو با CSS نامرئی کنی

Alghoochi

Registered User
لایک‌ها
1
اگه ميشه در مورد فيلتر كردن اطلاعات هم دوستان جواب بدن
يعني همه اطلاعات و ستون هاي بانك اطلاعاتي توي datagrid يا repeater يا datalist نشون داده نشه

Alghoochi

Registered User
لایک‌ها
1
البته پروپرتي هاي بالا زماني به درد مي خوره كه شما يه شما datasource رو براي datagrid تون تعريف كرده باشيد در غير اين صورت اصلا ليست تكرار نمي شه كه شما بخوايد header اونو عوض كنيد

بالا