• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با style

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
سلام . من يه مشكل با فايل استايل دارم . ظاهرا اشكالي كه تو سايت ديده ميشه به خاطر اين فايل هست . خواستم دوباره اپلودش كنم كه حجمش رو صفر نشون ميده ! چی کار کنم ؟ :(

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
خوب؟ یکم بهتر توضیح بده .. لینک بده

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از afshin999 :
سلام . من يه مشكل با فايل استايل دارم . ظاهرا اشكالي كه تو سايت ديده ميشه به خاطر اين فايل هست . خواستم دوباره اپلودش كنم كه حجمش رو صفر نشون ميده ! چی کار کنم ؟ :(
با اين توضيحات ما الان چطور كمكت كنيم؟

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از afshin999 :

فكر كردم چون فرومه بايد خلاصه نويسي كرد كه خونده بشه !!! :blink: خوب وقتي اين فايل رو دوباره اپ لود ميكنك حجمش رو صفر نشون ميده . از سي پنل , اديت كه باز شميكنم هيچي توش نيست . ميرم از توي هارد كپي ميكنم ميزيرمش اونجا بعد سيو ميكنم باز هم همون طوريه . هيچي توش ذخيره نميشه ! حتي پرميشن هاشو هم دست كاري كردم اما باز نشد .
سايت رو سفيد نشون ميده
ادرس هست : http://afshiin.com ایمیل شخصی خودم هم که .... هستش دیگه .
خیلی خیلی ممنون :)

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از afshin999 :
فكر كردم چون فرومه بايد خلاصه نويسي كرد كه خونده بشه !!! :blink: خوب وقتي اين فايل رو دوباره اپ لود ميكنك حجمش رو صفر نشون ميده . از سي پنل , اديت كه باز شميكنم هيچي توش نيست . ميرم از توي هارد كپي ميكنم ميزيرمش اونجا بعد سيو ميكنم باز هم همون طوريه . هيچي توش ذخيره نميشه ! حتي پرميشن هاشو هم دست كاري كردم اما باز نشد .
سايت رو سفيد نشون ميده
ادرس هست : http://afshiin.com ایمیل شخصی خودم هم که .... هستش دیگه .
خیلی خیلی ممنون :)
اگه از قالب‌های ام‌تی هست، از طریق ام‌تی واردش بشو و کدها رو داخلش قرار بده و سیو کن. ببین چی‌ می‌شه. :)

sok0te-marg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا اين سيستمش وبلاگ افشين خيلي عجيبه !
اينجوريم كه گفت باز چند جاي مبهم داشت

آخه من امتحان كردم از ftp بالا مي ياي و اگه يه فايل كه محتوياتش هر چي كه باشه رو آپلود كني ، آپلود مي شه ولي حجم فايل رو صفر نشون مي ده ، اين از ftp ش .

بعد از خوده ام تي هم كه بالا مي ياي و توي قسمت تمپليت مي ري هر قالبي رو كه سيو كني ، توي خوده ام تي سيو مي شه ولي باز حجم قالب صفر هست كه صفحه سفيد سايت رو نشون مي ده .

الان به نظر من مشكل اينكه چرا حجم فايلها رو صفر مي كنه ؟؟؟
مشكل از كجاست ..
براي من كه عجيب بود ! فكر نكنم مشكل از طريقه نصب ام تي باشه ؟؟؟

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
چه عجيب ! و جالب ! خود هاست مگه ساپورت نداره؟

sok0te-marg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يعني مشكل از خود هاست هست ؟؟

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از sok0te-marg :
يعني مشكل از خود هاست هست ؟؟

بچه ها .... هاست چه مشکلی میتونه داشته باشه ؟ مگه خود فایل های ام تی رو بهش اپ لود نشده ؟ فکر میکنین مشکلش چی باشه ؟
دیگه حتی جرات نمیکنم همینو هم از نو بریزم ! :weird:

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
آره ديگه ! ساپورت هاست واسه يه همچين روزاييه !

بالا