• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با table طراحی شده در شیرپوینت دیزاین

modj.ir

Registered User
لایک‌ها
136
دوستان به فرمت html یک table ساده طراحی کردم . تا ورژن 7 IE اون رو خیلی خوب نشون می داد، دقیقا همونطور که می خواستم . اما از همون اول FF نمی تونست درست نشون بده و از بعد از IE7 هم دیگه حتی خود IE هم اون رو به هم ریخته نشون می ده ! شکر خدا الان هم که هیچ مرورگری نمی تونه اون رو درست نشون بده !
فقط ورژن پایین IE و sharepoint designer 2007 که الان روو سیستمم نصب هست اون رو درست نشون می دهند.
بیشتر برام اینکه ایرادش از کجا هست مهمه و اگر عزیزی لطف کرد اصلاحش کرد که ممنون میشم، اگر هم کسی پولی برای اصلاحش می خواد ، مبلغ رو پیشنهاد بده تا اگر برام ارزش اونقدر رو داشت ، به روی چشم تقدیم کنم

اصلی ترین موضوعی که این صفحه برام داره این هست که تصویر پس زمینه که 184 کیلو بایت هست به خاطر اینکه بکگراند جدول تعریف شده ، هیچ اثری روی لود صفحه نداره . همه چیز اول لود می شه و دکمه ها و نوشته نشان داده میشه، عکس بکگراند آروم آروم برای خودش لود میشه و بعد از مدتی نمایان میشه !

فایل های ضمیمه

• test.rar
    181.5 KB · نمایش ها: 12

Essin

Registered User
لایک‌ها
270
سلام دوست عزیز
نمیدونم قبلا چه شکلی بوده و الان کجاش به هم ریخته
این فایل هم چیزه خاصی نداره
فقط برای تگ های td و tr باید هر تگ رو که باز میکنی اون تگ رو ببندی
به عنوان مثال
HTML:
<tr>
<td> </td>
</tr>
موفق باشید

modj.ir

Registered User
لایک‌ها
136
به خاطر جوابتون ممنونم. تو IE ورژن 7 به پایین این شکلی هست که ضمیمه کردم و توو ورژن جدید و تمام مرورگر های دیگه این شکلی : Modj موج

راستش همه جداول رو با خود شیرپوینت ساختم و اصولا خودش باید همه رو بسته باشه اما ممنون، الان باز هم تست می کنم ببینم چیزی ار قلم نیفتاده باشه

83610347933994681870.jpg

Essin

Registered User
لایک‌ها
270
دوست عزیز
این صفحه رو براتون طراحی کردم
موفق باشید

فایل های ضمیمه

• www.rar
    181.3 KB · نمایش ها: 4

modj.ir

Registered User
لایک‌ها
136
دوست عزیز خدا خیرتان بدهد. دقیقا تمام موارد مورد نظرم مثل قبل پا بر جاست. امیدوارم راهی باشد که بتوانم جبران بخشی از زحمتتان را کنم در غیر اینصورت هم امیدوارم در آینده نزدیک بتوانم جایی برای شما مفید باشم

Essin

Registered User
لایک‌ها
270
دوست عزیز خدا خیرتان بدهد. دقیقا تمام موارد مورد نظرم مثل قبل پا بر جاست. امیدوارم راهی باشد که بتوانم جبران بخشی از زحمتتان را کنم در غیر اینصورت هم امیدوارم در آینده نزدیک بتوانم جایی برای شما مفید باشم

خواهش میکنم سلامت باشید
انشاالله موفق باشید

بالا